Hur att dekorera med en Knotty Pine Theme

Knotty pine gång var reserverad för stugor i fjällen och stugor vid sjön. Idag är knotiga tallar njuter nyfunna popularitet som det blir en gemensam utsmyckning val för dem som vill lägga till en lantlig touch till sina hem. Använd kvistig furu hela ditt hem att förena modern inredningselement med din önskan att skapa en mindre formell atmosfär. Eller, tilldela knotiga tallar en mindre framträdande roll och helt enkelt använda den som en accent för att skapa en avslappnad och hemtrevlig känsla.

Instruktioner

•  Tänk visdom designern Steven Gambrel, som utformat ett rum för en fotosession i Homestyle magazine: "Det är lätt att dekorera med knotiga tallar, eftersom det ger karaktär åt ett rum och knyter de andra elementen, '' sade Gambrel. (Se referens 1) Således kan kvistig furu hjälpa dig dra ihop en eklektisk samling av heminredning. Ha detta i åtanke när man betänker hur att införliva kvistig furu i ditt hem inredning.

Använd kvistig furu hela ditt hem som en permanent del av inredningen. Knotty pine är ett ekonomiskt val för storskalig användning. Eftersom kvistig furu representerar "bristfälliga" delar av furu virke, det är prissatt under nedskärningar av tall som är fri från alla så kallade brister. Den lägre kostnad gör träet ett utmärkt val för trim, golvlister, paneler, och även dörrar. Använd den för dessa permanenta delar av din heminredning, och det kommer att förena dina möbler och ge dig friheten att byta möbler och accenter när inspirationen slår.

•  Välj och vraka accenter i kvistig furu. Om antagandet knotiga tallar som en permanent del av din inredning inte är möjligt eller önskvärt, använd knotiga tallar för att få samma varma inflytande i ditt hem genom att välja möbler och utsmyckning poster som är baserade i kvistig furu.

Kombinationer är många för att föra knotiga tallar i hemmet i denna subtila sätt. Pair knotiga furu slutet bord med moderna stoppade möbler. Frame konstverk med knotiga tallar ramar. Tänk dig en kvistig furu stol järnväg. Sök upp grannlåt som fashioned av kvistig furu.

•  Ta inspiration från de olika sätten hem designers dekorera med knotiga tallar genom att bläddra fotografier av deras färdiga arbetet. Se avsnittet resurs för en länk för att komma igång.

Tips och varningar


  • Njut av friheten att kvistig furu tillför heminredning och experimentera med kombinationer som blandar rustikt och moderna teman.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com