Inredning Vatten funktioner

Inredning Vatten funktioner

Interiör vatten funktioner som ingår enheter som cykel vatten i bäckar eller pooler inomhus. De är gjorda av vatten och rostbeständiga ämnen och är tillräckligt liten för att installera i hörn, längs bord eller mot väggar. Om du är intresserad av att lägga lite vatten till din inredning, väljer ett av alternativen vatten funktion som är tillgängliga för de flesta hem.

Infällda Akvarier

Infällda akvarier är en av de större vatten funktionen projekt och kommer sannolikt en permanent tillägg till ditt hem. Infällda akvarier är de inbyggda i väggarna. De fungerar bra i angränsande väggar som skiljer ett rum från den andra (till exempel köket från matsalen) eller i korridoren väggar där de kan ta över platsen för bilderna. Dessa vatten funktioner kan behöva mer underhåll än andra inrednings vatten funktionen alternativ.

Miljövänliga modeller

Eco friendly vatten funktioner finns i många varianter. Vissa använder en strömmande effekt att passera vatten från en liten pool till nästa i en kvadratisk formation och skapar en skiktad effekt. Andra kan vara mer förenklade vattenfall eller poolen mönster. De har alla återanvända vatten från andra källor som regnvatten, och så behöver tillgång till utomhus, ofta med golvrören.

Moderna Water

Moderna vattenfall strömma ett lager av vatten jämnt över en bakre yta. De har en liten bassäng som vattenfallet ytan strömmar in, fånga vattnet och pumpa tillbaka upp till toppen, vilket skapar en porlande effekt över ytan. Vissa bakgrundsytor är gjorda av sten eller metall medan andra är gjorda av plast eller ens glas.

Bärbara Egenskaper

Bärbara vatten funktioner är små versioner som du kan flytta runt från hyllan för att hylla eller bord till bord. Vissa moderna vattenfall är tillräckligt små för att bära runt, men de flesta bärbara versioner är enklare, plast versioner som rippel vatten över en hylla. Du kan dekorera dem enkelt med stenar och småsten.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com