Hur man installerar en trappa Banister

Installera en trappa räcke kan uppdatera ditt hem genom att lägga stil och skönhet till din trappa. Installera en trappa räcke erbjuder också en extra säkerhetsfunktion när du använder din trappa. Den ledstång, och även en hand räcke, kommer att förhindra halka och fall med hjälp av ledstång. Installera en ledstång på en trappa kräver en del hårt arbete, men kan göras i några få steg.

Instruktioner


Hur man installerar en trappa Banister

•  Mät ditt nuvarande räcke för att ge dig den rätta mätningen för din nya räcke. Om du inte har en aktuell ledstång, sedan mäta från toppen av trappan till botten för att ge dig en grov uppskattning.

•  Skär den nya ledstång till lämplig längd och vinkel på din trappa med hjälp av en såg. Du kanske inte behöver klippa din ledstång om du beställt den för att passa trappan med hjälp exakta mätningar. Använd en penna för att markera undersidan av ledstång för att markera var de trapp spindlarna hål behöver borras.

•  Borra ett litet hål där man gjort märken på undersidan av ledstång. Hålet bör vara ungefär en halv tum.

•  Applicera trälim till toppen av trapp spindlar där ledstång möter spindeln, och även tillämpa vissa trälim i den nyligen borrade hålet. Placera lite lim på ledstång där den möter väggen och på botten där den möter Newel inlägget.

•  Placera ledstång på plats på spindlarna och torka bort överflödigt lim. När sätta ledstång på plats, är det bäst att börja från toppen och arbeta dig ner trappan. Du kanske vill be någon hjälpa dig hålla ledstång på plats medan du arbeta dig ner trappan.

•  Säkra ledstång på plats vid väggen montering och på Newel inlägget längst ner i trappan. För att göra detta, kan du använda trälim eller skruv träskruv på undersidan av ledstång i väggen och Newel inlägget. Använda skruvar ger dig en säkrare ledstång övertid.

•  Låt ledstång att ställa in och limmet torka i 24 timmar innan du använder ledstång att säkerställa den är inställd och säker.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com