Delar List för en Murray Lawn Tractor

Delar List för en Murray Lawn Tractor

Murray är en internationell makt gräsmatta utrustning företag som tillverkar utrustning som walk-bakom gräsklippare, snöslungor och trädgårdstraktorer. I februari 2005 var företaget tas över av konkurrenten Briggs & Stratton Power Products efter konkursansökan. Dock är varumärket Murray fortfarande tillämpas på produkter under 2010. Ägare av Murray åkgräsklippare kan logga in på företagets hemsida för att söka omfattande reservdelslistor och reservdelar kataloger från traktormodell.

Motor

Motorer är en av de viktigaste delarna av en bit av kraftutrustning. Traktormotorer ansvarar för att skapa det moment som krävs för att snurra bladen för kapning och den kraft som krävs för att driva enheten framåt och bakåt. Eftersom ansökan om konkurs, är alla Murray traktormotorer som produceras av Briggs & Stratton. Briggs & Stratton producerar sex serier av traktormotorer, varav tre för hemmabruk och tre av dessa är för professionellt bruk. En sådan Murray åkgräsklippare motorserie, Power Built, har en förskjutning av 500 kubikcentimeter, hästkrafter allt 15,5-19,5 beroende på den specifika modellen och 48-oz. oljekapacitet.

Gear Drive

Murray ridning traktorer är utrustade med en drivenhet, vilket är en stor anläggning som består av flera små delar och ansvarar för att överföra växlingar från handkontrollen till motorn. Delar av växel enheten på Murray traktorer, som modellnummer 7800192, inkluderar ej verksam stycken som skruvar, brickor, bultar, stift, fästen och plattor, samt rörliga delar, såsom lyftare vrid, paus spak och sektorn redskap lager. Statiska delar i växel tjänar till att skapa en ram inom vilken de rörliga delarna fungerar.

Gräs Bagger

Gräset bagger på Murray traktorer, såsom modellnummer 33901, är en komplex del består av ett antal mindre delar. Enkelt, är gräset bagger ett nätverk av rör som använder sugeffekt för att överföra allt material hackade av traktorns bladen till en enda behållare för sanering. Delar av gräset bagger systemet inkluderar gräsuppsamlaren själv, skruvar och fästen används för att fästa väskan på traktorns stomme, använde en tråd för att ge väskan en slutgiltig form, en vikt för balans och en serie av böjda rör genom vilka gräs passerar innan påsen.

Slåtter Deck

Klippdäck är gräsmattan traktor som ansvarar för att göra den faktiska skär. Ett sådant däck kan hittas på Murray åkgräsklippare modellnummer 403131. Beläget mellan de främre och bakre hjulaxlar, klippdäck är komplexa delar som fäster bladen på en gräsklippare. Delar av klippaggregatet är ansvariga för överföring av vridmoment som genereras av klipparens motor till bladen för kapning. På åkgräsklippare med justerbar bladhöjder, däck innehåller system för att höja och sänka bladen att möta önskad höjd för användaren. Mower däck delar för Murray traktor 403.131 innefattar ett antal skruvar, bultar och fästen, samt kablar, remskivor, förlängnings och vridfjädrar och en stut boll.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com