Hur man använder utrustning för Moving & Handling

Hur man använder utrustning för Moving & Handling

Större apparater är inte lätt att hantera när du flyttar. Flytta stora apparater för hand är oerhört svårt, till och med farligt. Tvättmaskiner, torktumlare, kylskåp och sådant bör flyttas med hjälp av rörliga utrustning. Om du planerar att flytta make investera i eller låna en hand lastbil, vilket kommer att glida under objektet, så att du kan lyfta och rulla objektet till där den behöver vara. Använd en stål handen lastbil med 8-till-10-tums hjul för tunga jobb. En mindre, aluminium handkärra kan användas för mindre jobb, liksom köksskåp eller staplar av små lådor.

Instruktioner

•  Ta hand lastbil till apparaten kommer du att hantera och flytta. För apparaten, dra ut den och göra den till ett läge där den främre sidan av apparaten kommer att möta framåt på handkärran, lämnar planare baksidan av apparaten mot stål handtaget på handkärran. Klart något ur vägen innan du börjar flytta apparaten. Närma apparaten med handen lastbilen från baksidan av apparaten, förbereder sig för att skjuta den nedre läppen av lastbilen under baksidan av apparaten.

•  Lyft baksidan av apparaten från golvet 1-2 inches, skjuta hand lastbil under den, och se till att handen lastbils läppen är så långt under apparaten eftersom det kan gå. Sänk apparatens botten tillbaka ner till golvet, så att apparaten för att ställa på handkärran.

•  Wrap binda remmar runt apparaten och stålhandtag av handen lastbil, säkra apparaten till toppen och botten av handen lastbilen. Gör detta för att säkerställa att apparaten kommer inte glida av av handen lastbilen när du hanterar och flyttar apparaten.

•  Dra handtaget på handen lastbilen mot dig, lyft av apparaten på golvet och sätta alla apparatens vikt på hjulen av handen lastbilen. Skjut handen lastbilen fram emot att gå framåt, dra den bakåt för att backa upp, och steg åt vänster eller höger när du flyttar framåt eller bakåt för att förvandla hela apparaten runt. Be en vän eller din make för att hjälpa dig när du går upp eller ner i trappor, och inte tillåta någon att stå under apparaten när den går upp eller ner för trappan.

•  Flytta apparaten till den plats där det måste gå. Avlägsna binda remmar för att frigöra apparaten frågar sedan en vän eller din make om hjälp att flytta den på plats i ditt nya hem eller längre bak på flyttbil. Lyft skåpet något trä in handen lastbilen ut från under den. Gå vidare till nästa apparat eller stora objekt, flytta och hantera det på samma sätt.

Tips och varningar


  • Använd binda remmar runt lastbilen och objektet för att förhindra att föremålet glider åt någon sida.
  • Ha alltid en vän eller din make hjälpa dig movng några stora eller tunga föremål, som bristen på hjälp ibland kan leda till skador.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com