Hur att hänga en Fabric att Täck en köksdel

Hur att hänga en Fabric att Täck en köksdel

Köket är kanske inte din dröm kök, särskilt om du bor i en lägenhet och / eller inte har råd en fullständig renovering. Det kan finnas områden av denna plats du hellre dölja eller åtminstone inte måste titta på varje dag. Lösningen kan vara att hänga en bit tyg för att täcka ett område på ditt kök som har lidit skada, används för lagring eller är helt enkelt inte så lockande.

Instruktioner

•  Mät området som du täcker. Du kommer vanligtvis bara behöver längden och bredden på området, lägga till några inches till längden om du täcker ett fönster eller en öppen yta uppväckt från marken. Få den exakta dimensionen så att tyget täcker hela området.

•  Fäst ena sidan av en krok-och-loop fäste längst upp i området. Du kan använda lim eller en häftapparat, såvida fästdonet kommer med en klibbig baksida som inte behöver extra bindemedel. Om du inte kan fästa hook-and-loop fäste direkt på ytan, bifoga den först till en tunn träskiva och sedan hänga tavlan.

•  Klipp ut en bit tyg i samma storlek som det område som du vill täcka. Du kan också köpa en bit tyg den storlek du behöver direkt från en tygaffär. Eftersom det kommer att vara i köket, nära enstaka splatters, kommer ett tunt tyg eller linne pjäs som kan gå i tvättmaskinen ger minsta krångel.

•  Anslut den andra änden av kroken-and-loop fäste på baksidan av tyget. Du kan helt enkelt använda tyg lim, eller så kan du ta dig tid att sy på tyget.

•  Placera kroken-and-loop fäste på baksidan av tyget på den andra sidan hänger i ditt kök för att täcka området.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com