Instruktioner för en vinkel Grab Bar Installation

Stödhandtag på väggar möjligt för människor att stödja eller lyfta sig lättare. Vinklade Handräcke är särskilt användbara för att hjälpa människor att stiga upp från en liggande eller sittande ställning. Hittade ofta i badrum, dessa barer är användbara i valfritt antal platser för dem som behöver dem. Dessa barer finns på de flesta hem förbättring, hårdvara eller kök och bad butiker vid olika längder och utföranden.

Instruktioner

•  Leta reda på positionen av reglarna i väggen där du planerar att installera den vinklade grab bar med hjälp av en stud sensor. Markera platsen över muren stud där du vill att högsta punkten på baren för att vara. Håll bar lägre än 5 meter hög på väggen. Notera placeringen av nästa närmaste väggregel med antingen en blyertsmarkering eller en liten bit av målare tejp.

•  Placera den höga änden av baren vid markeringen på väggen. Markera platsen för de tre monteringshålen på väggen. Ta baren och borra pilotprojekt hål genom markeringarna och in i stud.

•  Placera svärdet tillbaka över muren och sätt in en enda skruv i ett av de tre hålen. Dra åt skruven med en borr tills endast 1/3 av skruv resterna. Med toppen av stapeln delvis säkrad, placera botten under nästa stud så det är placerat i en vinkel på väggen. Märk placeringen av skruvhål för denna tapp.

•  Borra hål för den andra änden av baren och sätt i och dra åt skruvarna helt. Sätt de resterande skruvarna i den högre delen av stapeln. Dra åt alla skruvar resten av vägen med hjälp av en manuell skruvmejsel för att skydda skruvhuvudena och bar från skador som en borrskruvdragare kan orsaka.

•  Testa baren genom att dra i det ordentligt från en mängd riktningar för att se till att det inte kommer lossna. Om det verkar löst alls, dra åt skruvarna mer om möjligt. Om det inte kan skärpas ytterligare, kan det behöva installera på en annan plats.

Tips och varningar


  • För att minska vinkeln, montera den andra änden av baren till en ytterligare tapp som kommer att dra de två ändarna mer horisontell.
  • Undvik att använda väggankare. Dessa möjliggör montering objekt i väggar utan att ansluta till dubbar, men de kommer inte att stödja mycket vikt.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com