Vilken typ av Nail används för Cedar Trall?

Vilken typ av Nail används för Cedar Trall?

Cederträ ger ett attraktivt och hållbart material för bostäder trall. Cedar är resistent mot röta och insektsangrepp på grund av de naturliga tanniner och oljor inuti träet. Det erbjuder en ögontalande gyllenbrun färg som kommer vädret till en gråaktig ton om inte färgen bevaras med en tätningsmassa. Cederträ kan reagera med metaller som används i konstruktion, så att välja rätt typ av spik, liksom andra fästen, bör beaktas.

Galvaniserad spik

Cedar innehåller ett antal naturliga kemikalier i trä som kan reagera kemiskt med metaller. Dessa naturliga oljor kan orsaka rost och den slutliga fördelningen av metallen. Som ett resultat, lämnar metallen ränder och fläckar på träytan i oattraktiva mönster som förstör utseendet på gallergolv. Behandlade typer av fästanordningar kommer att förhindra denna missfärgning. Galvaniserade aluminium naglar används ofta eftersom de är de mest ekonomiska valet för användning på ceder trall. Dessa heta galvaniserat aluminium naglar motstå korrosion och rekommenderas av Western Red Cedar Lumber Association.

Koppar Spik

Koppar naglar bör inte användas på ceder trall material. Koppar reagerar kemiskt med de naturliga oljor i trä och kommer att visa korrosions ränder och fläckar.

Elektrolytiska naglar

Likaså är elektropläterade naglar rekommenderas inte för användning på ceder trädäck på grund av risken för korrosion som kan uppstå, som skadar och missfärgas träet och ger ett dåligt utseende.

Skruvar

Skruvar används ofta på cederträ däck, men dessa kan också innebära problem med korrosion och missfärgning. Den process som används för att galvanisera skruvar är annorlunda än det för naglar. Nails är varmdoppad direkt i galvanisering lösningen. Denna process skulle täppa trådarna i skruvarna, så den galvaniserade beläggningen appliceras elektro-statiskt i stället. Dock kan denna beläggning flisas under installationen, lämnar skruvmaterialet öppen för korrosion. Endast stål eller brons skruvar av rostfritt bör användas på ceder trall, enligt däcksexpert Kip Humphrey i Deckcraft.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com