Installation av infällda armaturer Tak

Du kan lägga till designelement till ditt hem utan att anställa en dyr entreprenör. Om genomförande ett byggprojekt kan vara ganska givande och roligt. Försök att installera dina egna infällda takarmaturer. En infälld tak fixtur tillför dimension och stil till ditt hem.

Innan du börjar

Du måste först avgöra om det finns en kraftkälla i närheten av där du vill placera din infälld belysning. Oftare än inte det kommer att bli en kopplingsdosa (eluttag) i närheten där du kan helt enkelt koppla bort kablarna och sätt tillbaka dem till din armatur. När du köper din armatur är det enklast att köpa en "cut-in kan" som redan betygsatt säkert för kontakt med isolering; leta efter belysning fixturer med en "IC" på dem. Om det inte finns någon strömkälla närheten, kan du behöva anlita en elektriker för att dra kablar till de platser där du vill lägga infälld belysning. Slutligen behöver du följande verktyg och material: stud finder, infälld armatur, gips saw, tarp, jigsaw, kabelklämma, gips cirkel cutter, twist-on kabelkontakter, justerbar kabelskalare, lång tång och en skruvmejsel.

Steg 1

Se till att stänga av strömmen. Med hjälp av stud finder, lokalisera takbjälkar. Använda inkopplings kan, spåra en kontur av fixturen mellan reglarna. Om du installerar flera lampor, utrymme dem om 6-7 meter ifrån varandra. Använd din Gips att såga ut den spårade cirkeln. Om du har problem med skärning, kan du prova att använda sticksåg. Var noga med att inte skära de befintliga ledningarna sitter ovanför taket.

Steg 2

Leta elkabeln från kopplingsdosan och sätt den elektriska kabeln i armatur kopplingsdosa, fästa den med kabelklämmor. Ta de extra kablarna från kopplingsdosan och skala dem efter behov, skarvning dem med de fixtur trådarna med twist-on-kontakter. Ta kopplingsdosan svarta tråd och anslut den med armatur svarta tråd, och göra samma sak med de vita trådarna. Du kommer att vilja hitta "marken" tråd, som kommer att vara antingen gröna eller helt enkelt skalad kabel. Skjut in trådarna i korsningen och stäng locket.

Steg 3

Skjut armaturen på plats i taket tills monteringsflikarna är i jämnhöjd med taket och belysningsarmaturen känns ordentligt. Belysningsarmaturen fästflikar beskär innanför taket hålet, säkra armatur. De flesta armaturer är ganska lätt och behöver inte fästas reglarna.

Steg 4

Den armatur har en inre "baffel" och trim. Baffeln är inredningen kon som omger glödlampan. Baffeln har fjädrar som tillåter den att fästa till de anpassningsstyckena. Följ bara tillverkarens anvisningar för installation av armatur s trim bitar. Installera önskat glödlampa; belysningsarmaturen ger dig rätt wattal. Återställ strömmen och njut av din nya taklampan.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com