Hur man gör en Kitchen Nook

Hur man gör en Kitchen Nook

Vissa lägenheter och bostäder utnyttja kombinations utrymmen. Det kan vara en levande-matsal utrymme, eller ett kontor sovrum. Sådana layouter kan vara perfekt för vissa, men kanske inte fungerar för andra. Till exempel kan du behöva bryta upp din kombination kök äta område i olika sektioner. Om du inte & rsquoen; t har budgeten för en dyr ombyggnadsarbete, prova några enkla, kreativa tekniker för att göra en separat vrå i ditt kök.

Instruktioner

•  Mät hela den tillgängliga utrymmet. Tänk om de faktorer som kommer att avgöra hur stor eller liten för att göra varje område. Kanske du vill att fönstret ska vara i vrå sektionen eller kökssektionen måste ha plats för en stor möbel. Anser att dessa och andra relevanta variabler innan redecorating börjar skära ner på komplikationer senare.

•  Separera zonerna. Istället för att bygga en mur, är en enklare och billigare alternativ att använda en rumsavdelare. Om du vill att köket ska visuellt avstängd från vinklar, använd en vikskärm, ogenomskinlig hängande gardin eller rörliga väggen för att ge separation. Om du föredrar en mindre definierad teknik, använd en bokhylla eller hylla, ridå av genomskinlig material eller pärlor, eller ens en rad av hängande växter. Ett annat alternativ är att använda någon avdelare alls och separera utrymmen med hjälp området mattor och placeringen av möbler.

•  Lägg möblerna. Om området är för att användas som en frukost nisch, ta in ett litet bord och stolar. Om det blir en hantverkshörna eller ett kontor-studie utrymme, använd ett litet skrivbord och stol och några hyllor för förvaring. Om du vill ha en mysig läsning vrå, ta in en skön fåtölj, accent bord och liten lampa. Se till att möblerna du väljer är att skala för att undvika trängsel utrymmet. För en liten frukost nisch, till exempel en liten bistro set. För ett kontor, anser en platsbesparande hörnskrivbord.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com