Hur du uppdaterar en Laminat Bänkskiva Edge Treatment

Laminat bänkskivor är enkla att installera och lätt att underhålla jämfört med andra bänk material, vilket gör dem särskilt vanligt i bostäder. Finns i en mängd olika färger och mönster, kan de flesta husägare hitta ett laminat för att passa alla inredningar. Du kan även ändra laminatet för att passa ett byte av utsmyckning stil. Här ingår ändring endast kanten på bänk. Borttagning av den befintliga kanten är ett snabbt avslutat process, medan den nya kanten behöver bara trimmas till storlek och följs på plats, som ger din bänk det nya utseendet du önskar.

Instruktioner

•  Rengör bänk med en svamp, med hjälp av en blandning av mild flytande tvål och varmt vatten för att avlägsna smuts längs kanten. Skölj med rent vatten och torka laminatet med hushållspapper.

•  Sätt på ett par arbetshandskar och skyddsglasögon för att skydda dig mot laminat chips eller skärvor som kan brytas av under kantlist-borttagningsprocessen.

•  Koppla in en kläder järn in i en närliggande eluttag. Slå järnet och vänta ungefär två minuter för den att värma. Kör den uppvärmda järnet längs den övre kanten laminat räknare för cirka 30 till 60 sekunder, för att värma upp limmet mellan kantlist och bänk kärnan nedanför. Värmen löser limmet, så att du kan dra bort laminatkantlist.

•  Skjut en spackel mellan slutet av kantlist och ytan nedanför. Luta kniven något att kila remsan bort från disken några inches. Ta bandet med ena handen och dra remsan stadigt bort från disken samtidigt skjuta spackel nedanför för att hjälpa pop kantlist av. Fortsätt ner kanten på bänk tills du tar bort remsan helt. Upprepa borttagningsprocessen för andra kantlister längs bänk som du vill uppdatera.

•  Fukta en trasa i aceton och gnugga tyget längs kanten på bänk för att mätta alla lim kvar efter att kantlist bort. Låt aceton för att sitta i fem minuter för att lossa limmet. Använd kanten av spackel för att avlägsna limmet genom skrapning av den från räknaren överkant.

•  Använd ett måttband för att mäta längden på disken överkant. Lägg 1/2 tum till längden och sedan använda en router för att klippa den uppdaterade remsan bård, matchar den justerade längden.

•  Pensla ett skikt av kontaktcement på den bakre av laminatkantlist med en pensel, sedan borsta två skikt av kontaktcement på räknaren överkant. Vänta 20 minuter för kontakten cementen torka.

•  Tryck på baksidan av remsan på bänk kanten, med början vid varje ände av bänk möta en vägg, och arbeta dig ner längden på disken till den andra änden. Klipp bort överflödigt längden i slutet med en router så att den matchar slutet på bänk.

•  Rulla över laminatremsa med ett kantvals för att säkerställa de två kontaktcementytor röra sig längs hela längden av kanten.

•  Sätt på en ansiktsmask för att skydda dina lungor. Kör ett bandslip längs kanten av remsan för att avlägsna skärpan av laminatet och skapa en jämn övergång mellan remsan och laminatet ovanpå disken. Torka räknaren med en fuktig trasa för att avlägsna sliprester.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com