Hur man förbereder ett Buffing Wheel

En poleringshjul används för att polera en bit metall tills den når en hög lyster. Det används i kombination med en buffertkomposition att polera metallen. Den poleringskompositionen kommer att avlägsna det översta lagret av metallen för att avslöja den blanka underlagret. Polering förberedelse hjulet är viktigt att uppnå en hög lyster snabbt. Hoppa över resultaten framställningssteget i en matt yta eller ökad tid polering för att uppnå önskad glans. Dessutom är en oförberedd hjul kan skada objektet poleras.

Instruktioner

•  Vrid hjulet på så det snurrar mot dig. Låt hjulet når hög hastighet.

•  Applicera i slutet av en pinne av polering sammansättning till spinnrocken. Tryck på slutet försiktigt mot hjulsidan. Avlägsna pinne av kompositionen när hjulet lätt bestruket med kompositionen. Det finns många typer av poler sammansättning såsom smärgel, tripoli, rostfritt, juvelerare rouge, plast rouge och vitt rouge. Vilken sammansättning du använder beror på vilket material du putsning.

•  Håll en liten bit av metall till hjulsidan i flera sekunder. Detta kommer att sprida beläggningen över slipytan. Gör detta några gånger tills beläggningen är jämnt spridda på hjulsidan. Med hjul ansiktet jämnt belagd, är du redo att börja polering.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com