Hur man ändrar Blades på en Bosch Jigsaw

By Urmila

Sticksågar är mångsidiga verktyg för träarbetare och snickare. De kan göra raka och figursågning i trä, plast och metall. Den ansedda Bosch sticksåg erbjuder en omfattande uppsättning funktioner, inklusive variabel hastighet, variabel blad bana, och en damm fläkt. Avsaknaden av en traditionell skruvtyp hylsa på en modern Bosch sticksåg lämnar många människor undrar bara hur man ändrar bladet. Lyckligtvis är processen okomplicerad, och kräver inga verktyg. Sätta i och ta blad kräver helt enkelt flytta en spak och trycka på en knapp.

Instruktioner

•  Sätt i sågbladet med tänderna orienterade mot framsidan av sågen. På baksidan av bladet måste ligga i spåret hos styrhjulet. Skjut bladet ordentligt och det låser på plats.

•  Tryck på den röda precisionskontroll knappen på vänster för Bosch sticksåg. Detta kommer att stänga precisionskontroll guider mot sågklingan. De precisionskontroll guider förhindrar blad nedböjning under skärning.

•  Skjut svarta bladejektor spaken för att ta bort sågbladet. Ejektorn spak är placerad på framsidan av sticksågen, och glider mot centrum. Sliding spaken kommer dra kniv guider och mata bladet.

Tips och varningar


  • Om precisionskontroll guider är stängda, kan ett blad inte sättas. Skjut bladejektor spaken till centrum och tillbaka för att frigöra guiderna.
  • Använd skyddsglasögon och hörselskydd när du använder elverktyg.

Comments

Relaterade artiklar