Mörk kricka & Brun Sovrum Idéer

Mörk kricka & Brun Sovrum Idéer

Ett sovrum bör vara en avkopplande, fridfull skydd från problemen i världen utanför. Dekorera ditt rum i lugnande djupa kricka blues och läckra nyanser av chokladbrunt för att ge ditt rum en inbjudande, skyddande känsla. Dessa lugnande färger kommer att uppmuntra dig att låta problemen i dag glida iväg medan du koppla av i ditt sovrum fly.

Väggfärg

Måla tre av dina väggar en djup chokladbrun, och måla den fjärde väggen en mörk kricka. Den sammanställning av kricka mot chokladbrun kommer att göra kricka sticker ut. Om du föredrar en mer solid utseende till dina väggar, måla dem antingen choklad eller kricka med en tunn 2 eller 3-tums gränsen av andra färgen längst upp i väggen.

Sängkläder

Mörk kricka och brunt sängkläder är ett vanligt strö tema finns i många stor låda, avdelnings och specialsängbutiker och kan hittas i nästan alla typer av inredning stil. Vare sig du är ute efter en mer skräddarsydd look med rena färger som det primära elementet i sängkläder eller du vill ha en mer dekorativt tryck, såsom en swirly damast, alternativ i överflöd för en mängd olika smaker. Accent din kricka och brunt täcke med koordinerande lakan, örngott, Shams, accent kuddar och en bedskirt för en helt samordnad och inbjudande utseende säng.

Tillbehör

Scatter inslag av kricka och brunt i hela rummet för att ge det en harmoniserad och väl genomtänkt utseende och känsla. Köp väggkonst, och hänga den i grupperingar på din vägg ovanför sängen och andra stora möbler. Leta efter kricka och brunt tillbehörsbitar, såsom fotoramar, filt plädar, klockor och lampor för att placera runt rummet för att ta in poppar av färg.

Gardiner

Fönster behandlingar är ofta det första som ögat dra till när du anger ett rum. Planera dina fönster behandlingar noga för att säkerställa att de inte överbelasta ditt rum och lägga till en känsla av stil och funktion. Välj tyger som liknar dina sängkläder val och att, om nödvändigt, kommer att filtrera ut den mängd ljus som du behöver. Om du har mörkbruna väggar, välj en mestadels kricka gardin för en intressant explosion av färg.

Inredning

Välj möbler, såsom en enstaka stol, sängbord och köksskåp som matchar med det övergripande stilen på din inredning, oavsett om det är vintage, shabby chic, modern eller en eklektisk mix. Ta in kricka och choklad bruna färger hela din inredning, såsom i tyget på dina stolar eller i låda drar av dina köksskåp.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com