Korrekt Care Lawn i zon 7

Korrekt Care Lawn i zon 7

Olika gräs beter sig annorlunda i olika delar av landet. En gräs som växer bra i en region eller zon, inte växer alls i en annan. Zonen bestämmer också hur ofta gräset behöver vattnas, och vilken typ av jord är tillgänglig. Odla en frisk gräsmatta är det första steget i att skapa en snygg landskapet.

Zon 7

Zon 7 omfattar ungefär norr och västra Mellanvästern, Klippiga bergen och Great Plains regioner i USA. Den klimatzon täcker öst till väst från Dakotas, Nebraska och Kansas till alla utom Stillahavskusten. Från norra amerikanska gränsen, sträcker regionens söderut till Kansas och de norra tips av New Mexico, Arizona och Kalifornien. Regionen är känd för sina kalla vintrar, varma somrar, vindar och något torrt klimat. Dessa villkor kan vara grov på gräs, så växer en frodig gräsmatta kan ta del arbete.

Gräs

Cool-säsongen gräs ligger oftast i zon 7. Gräs som behandlar väl med torr jord och förändrade väderförhållanden kommer att trivas bäst i denna region. Andra typer av gräs växer med ordentlig vattning och gödsling. Gräs är vanliga i zon 7 inkluderar buffalo gräs, blå grama och vetegräs, fescues, Kentucky bluegrass, zoysia och Bermuda. Cool-säsongen gräs bör planteras i slutet av våren och början av hösten. Varm-säsongen gräs bör planteras i slutet av våren eller försommaren. Warm-säsongen gräs, som Bermuda, rekommenderas endast för områden där temperaturen når över 85 grader på sommaren. De södra delarna av zon 7 kan hantera varma-säsongen gräs.

Lawn Care

För minsta gräsmattan vård, vatten och gödning, växt infödda gräs som buffel gräs, blå grama eller rörsvingel. Dessa gräs gör bäst i torkdrabbade områden som zon 7. De kommer bli brun tidigare i höst och bo brun senare på våren, jämfört med bluegrasses som har en längre gröna livet. Slåtter behövs från tidig vår till sen höst. Genom torrperioder, mindre, eller ingen, behövs klippningen. Klippning för låg eller för ofta kan döda gräset om förhållandena är för varmt och torrt. Klippning för kort försvagar torv, vilket gör ogräs att ta över. Två- till fyra tum gräs är typiskt en säker längd. Bevattning krävs för icke-tål torka gräs, och tål torka gräs kan vattnas efter behov.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com