Hur gör jag Rama & Mat en Jersey?

Hur gör jag Rama & Mat en Jersey?

Om du har en minnessak sportjersey, troligen vill du lägga den på displayen. Hålla den i din garderob eller byrå lådor kan ge ett visst skydd mot elementen, men du kan & rsquoen; t lätt se den. Överväg att placera din tröja i ett tovigt ram att hänga på väggen. Om du gör det kommer inte bara att visa upp din sport jersey men hålla den säker och skrynkelfri. Att anlita en professionell för att göra jobbet kan bli kostsamt. Lyckligtvis är det inte svårt att matta och rama din professionella sportjersey själv.

Instruktioner

•  Mät din jersey. Jerseys kan variera i storlek, beroende på vem de tillhör. Till exempel, en Major League Baseball spelare och rsquo; s är jersey förmodligen större än din från din Little League dagar. Då bestämmer hur mycket utrymme du vill ha mellan skjortan och slutet av ramen. Ta dina mått med dig till ramen butiken.

•  Välj en ram och matta och skum uppbackning styrelser för att hålla din tröja. Välj en djup ram. En typisk bildram segrade & rsquoen; t har tillräckligt med utrymme mellan mattan och ramen för att hålla en tröja. Välj ett lite djupare än din tröja är tjock. Välj en ram som kommer att komplettera färgerna i jersey. Glas ramar fungerar bra men kan splittras lätt. Överväg att använda en plexiglas eller högvärdigt akryl ram istället.

•  Lägg din jersey platt mot mat ombord. Skjut skumbaksida ombord under mat ombord.

•  Använd en liten nål för att sy tröjan till mat ombord. Använd tråd som matchar tröjan så att du inte lätt kan se det. Placera några stygn på vardera sidan av toppen av jersey, tillsammans med sidorna och botten. Om du gör det kommer att säkerställa att jersey hålls på plats när du hänga den på väggen. Om du inte vill sätta hål i jersey, tillämpa tunga dubbelhäftande tejp på baksidan av jersey att hålla upp det. Använda tejp doesn & rsquoen; t ger dig samma mängd säkerhet som en nål och tråd, men det är lättare reversibel.

•  Placera jersey och matta och skum uppbackning styrelser på bakstycket av din ram. Fäst framstycket. Hur man gör det beror på vilken typ av ram som du valde.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com