Korrekt Skär Lawn

Korrekt Skär Lawn

En riktigt klippa gräsmattan håller ett hem landskapsarkitektur attraktiva. För gör-det-själv landscaper, klippa gräsmattan är en frekvent uppgift. Under våren och sommaren är det ofta görs på husägare första fria dag varje vecka. Att veta den riktiga metoden för gräsklippning kan inte bara hjälpa dem som klippa det själva utan även de som övervakar gräsmatta besättningar.

Instruktioner

•  Vässa gräsklipparen bladet. En tråkig blad kommer att slita och riva i gräset istället för att klippa smidigt. Dessa trasiga ändar kommer vissna och dö. Skärp klingan minst en gång om året.

•  Ställ in bladhöjd av gräsklipparen. För sommaren och våren, ange höjden på gräsklipparen att lämna grässtråna minst 3 inches lång. På hösten, skärs till ungefär 2 inches att hålla gräset kort medan den är vilande.

•  Undvik att träffa trottoarer, uppfarter, träd, buskar och byggnader. Utslagning betong eller andra hårda föremål kan riva upp gräsklippare blad. Använd en hedger eller trimmer att trimma gräset nära sådana hinder.

•  Skär i varierande mönster. Gå i en annan riktning för varje kapning. Att gå fram och tillbaka över gräsmattan en gång och i ett cirkulärt mönster nästa gång kommer att hjälpa dig att undvika att bilda hjulspår från gräsklipparen hjulen.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com