Information om hur man Trim ut en djup köksfönster

By Urmila

Köks fönster med djupa fönsterbrädorna ger en unik dekorativt alternativ för villaägare. En djup tröskeln är inte bara ett användbart rastplats för prydnadsföremål, växter och kuriosa, själva fönstret kan trimmas i ett antal olika sätt som kompletterar köksdesign. Ta cues från dina köksluckor, diskar och backsplash att bidra till att skapa ett fönster trim som passar sömlöst in med resten av din stil.

Slab Sill

De bänkskivor redan är installerade på ditt kök räknare eller ö gör ett utmärkt val för trimning ut ett köksfönster. Djupa fönster kräver en betydande tröskel för att kompensera deras djup och ge dem en beefier utseende. Med hjälp av en platta av granit, marmor eller trä som är 3 centimeter i tjocklek kommer bidra till att ge denna look. Använd samma material som redan finns i köket för att skapa en ändamålsenlig utformning. Om du inte har möjlighet att använda disken materialet, eller dina diskar kommer snart bytas, överväga att använda en bit lövträ färgas för att matcha ditt kök golv, skåp eller resten av trä trim i rummet istället.

Tile

Dekorativa kakel installerat på en backsplash i kök skapar en samlingspunkt för rymden medan införa färger och detaljer. Om du har ett kaklat backsplash i köket, överväga att trimma ut ett djupt fönster med samma kakel. Om ditt fönster är inställd i mitten av ett skåp springa eller backsplash, helt enkelt fortsätta kakel upp och runt fönstret, samt på tröskeln. Om ditt fönster ligger på andra ställen i köket, anser antingen imitera backsplash kakel runt den, eller använda samma brickor i en ny konfiguration, som att använda enbart gränsen eller dekorativa plattor utan vanlig fält brickor för att kompensera dem.

Cabinet Molding

Många stilar av köksluckor innehåller en mängd detaljer som överföringar vackert till fönster trim. Ta en titt på dina skåp för listen, detaljerade filler remsor, upphöjda paneler eller dekorativa tå-sparkar. Använd någon av dessa stilar eller en kombination som gjutning att trimma ut genom fönstret. Eftersom djupa fönster behöver avsevärda trösklar och höljen för att kompensera sin vidd, ta några av de större, mer detaljerade områden i skåpen och återge dem för fönstret. Överväga att installera skåpet listen längst upp i fönstret eller upp och ner under tröskeln som ett förkläde. Andra alternativ involverar använder dekorativa fyllmedel som fönstret hölje och förkläde och para ihop den med en tjock sill färgas för att matcha.

Extended Sill

Djupet av ett fönster inte bara omfattar tröskeln, utan till hela interiören. Även om det är vanligt att trimma ut endast fönsterbrädan, överväga att trimma ut det inre av fönstret med samma material. Om du installerar en platta av sten eller trä på tröskeln av fönstret kan du installera tunnare versioner av samma platta på innerväggarna i fönstret. Om du tiling utsidan av fönsterfoder, samt tröskeln, förlänga kakel upp innerväggar fönstret samt att avsluta designen.

Comments

Relaterade artiklar