Hur att dekorera ditt hus i en fransk Country Style

Hur att dekorera ditt hus i en fransk Country Style

Rustik komfort kommer att tänka på när man tänker på det franska landet stil av utsmyckning. Den mysiga känslan av en fransk chateau kombineras med eleganta inslag för att skapa en look som är gammaldags charmig och chic på samma gång. Tricket att göra denna look arbete är att skapa en vänlig och inbjudande atmosfär med inredning och färger som förhöjer stämningen du vill ha för ditt hem.

Instruktioner

•  Välj en ljus färgpalett för ditt rum. Det finns ingen strikt färgskala med denna typ av inredning. Håll dina färger på den ljusa sidan och du kommer träffa mitt i prick. Nyanser av rött, blått, grönt och gult är populära. Välj nyanser som du tycker om och vill titta på. Traditionella färger är ofta tystas, och kalk tvättade artiklar är glädjande tillägg till rummen. Väggar som är vitkalkade skapa en varm och mysig fransk land humör. En annan populär trend i färgerna innebär lånefärger från havet. Nyanser av blått har en lugnande effekt i rum, medan grön skapar energi.

•  Välj bland ett brett utbud av antikviteter och moderna möbler, inklusive ovanligt formade ljuskronor, vintage stolar och inramade speglar. Använd dessa bitar för att förbättra stämningen av dina rum. Reupholster bitar med perioden tyg.

•  Lägg textur till ditt rum i form av väderbitna trä, toile, sammet och tjocka brokad tyger. Använd dessa tyger för stolsdynor, kuddar och lampskärmar för att ge dina rum unified utseende. Ett annat sätt att lägga textur till rummen är med järn bord, stolar och andra möbler.

•  Välj flera olika typer av sängkläder för att visa hela ditt hem för att ge dina rum en distinkt fransk land stil. I köket, använder linne servetter, löpare och tabletter för att lägga charm.

•  Dekorera med smidesjärn för att ge ditt hem en övergripande franska land humör. Leta efter ljuskronor, lampetter, lampor och ramar att lägga rustik karaktär.

•  Använd mattor för att ena de delar av dina rum. Om du vill ha ett rustikt utseende i ditt rum, välj jute eller ull mattor för en mer avslappnad känsla. För en mer formell eller elegant utseende, investera i ett område matta med en utarbetad blommönster.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com