Installera en John Deere Clutch L130

Den elektriska PTO koppling på en John Deere L130 driver ett 12-volts system och styr knivarna. När kraftuttagsbrytaren är inkopplad på instrumentpanelen, är en 12-volts ström skickas till kopplingen, där en broms är engagerad och gör att klipparen bältet att vända. När kopplingen fel, kommer bladen inte längre engagera, vilket signalerar att kopplingen behöver bytas. Ta bort kopplingen är enkelt; sätta på den igen kan vara lite knepigt.

Instruktioner

•  Park gräsklipparen och dra åt parkeringsbromsen, se till att maskinen är på plan mark. Sänk klippaggregatet till den lägsta positionen; Skjut gräsklipparen remmen från PTO koppling. Avlägsna länkenheten från framsidan av klippaggregatet, dra ut handtaget på den högra sidan av ramen bredvid ytterdäck; dra ner och ta bort länkenhet.

•  Placera domkraften under den främre ramen av gräsklippare och höja från marken. Skjut jack står under varje sida av frontramen; sänka domkraften tills ramen hos maskinen vilar på domkraften.

•  Applicera universalfett till vevaxeln på undersidan av motorn. Montera kopplingen på vevaxeln med stiftet kommer ner från ramen glider in i spåret på kopplingshuset. Montera brickan med den konkava sidan uppåt och skjut bulten genom mitten av kopplingen innan handen-åtstramning.

•  Placera 35 mm nyckel över brickan för att hålla vevaxeln från svarvning, placera 5/8-tums uttag över bulten och dra åt. Anslut kontakten från kabelnätet i höger sida av kopplingen. Sänk gräsklipparen tillbaka till marken och sätt tillbaka länkenhet.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com