Badrum Golv Idéer

Badrum Golv Idéer

Badrumsgolv som är hållbara och vattentålig är idealiska. Välj mellan mjuka kakel alternativ som gummi, vilket tål det dagliga slitage av ett badrum. Cork, ett billigt och hållbart material, har en neutral färg och kommer att samordna fint med ditt badrum design.

Hård Plattsättning

Granit, som är gjord av kvarts och glimmer, är ogenomtränglig för vatten och mycket motståndskraftig mot repor, vilket gör den idealisk för en badrumsgolvet. Dess spräcklig komposition innehåller många färger och kommer att samordna i ditt badrum. Eftersom det är så svårt, kan du installera tunna plattor, vilket gör det kostnadseffektivt. Tänk dig en strukturerad granit som kommer att bidra med hala områden i badrummet.

Skiffer, som kommer i en rad vackra färger, är vattentät och ekonomiskt. Skiffer är också nötningsbeständig med en hård och slitstark yta, vilket möjliggör minimal skötsel. Färgerna är oftast blå, blå-grå, mörkgrönt och svart, som samordnar bra i badrum och ger en varm och inbjudande plats.

Keramiska plattor finns i olika stilar, vissa till och med härma sten. Tillverkad av raffinerad lera, är keramiska hållbara. Dess karakteristiskt hård yta är vattentät, wearr esistant och coolt att röra, vilket gör den perfekt i ditt badrum.
Installera keramiska plattor diagonalt för en mönstrad effekt eller i två olika nyanser av samma färg.

Mjuk Plattsättning

En hållbar och långvarig golv för ditt badrum är gummi. Gummi kommer i lakan och är enkel att installera. Greppet att gummi ger fungerar bra i badrum där golven kan bli slick. För extra grepp, prova dubbade gummi, vilket tillför textur för att förhindra halka. Gummi är också varmt på fötterna, vilket är en bonus under kalla vintermånaderna. Gummi kommer i varje färg och kan installeras i alla designer. Skapa ett rutmönster med två olika färger.

Cork är mjuk, bekväm och tyst, vilket gör den idealisk för ditt badrum golv. Dess elastiskt material är robust och praktiskt taget halksäker, vilket är perfekt för högtrafikerade områden som badrum. Dess neutral färg kommer att matcha med ljusare färger eller andra neutrala nyanser, vilket gör den lämplig för alla palett badrum design. Cork kan enkelt kapas för svåråtkomliga områden i ett badrum. Cork måste tätas för att förhindra inträngning av smuts och skräp.

Vattenresistenta mattplattor installerade i ett badrum ger en mjuk och elegant kakel idé. För en undanskymd badrum, överväga att installera de textilplattor i områden i väg från duschen, såsom runt diskbänken och dörren, där vatten inte kommer att påverka mattan. Textilplattor finns i många olika mönster och färger så att du kan skapa en en-av-a-kind design.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com