Så här hittar du Studs Genom en keramiska plattor Wall

Keramiska plattor väggar gör med hjälp av en regeldetektor svårare än vanligt. Din stud finder, tillsammans med några andra verktyg, men gör att du kan hitta reglarna så att du kan installera precis vad som helst i din dusch.

Instruktioner


Leta Studs Genom en keramiska plattor Wall

•  Se till att du verkligen behöver gå hela vägen till stuteriet. Vanligtvis är det enda skälet att det skulle vara nödvändigt att gå hela vägen till stuteriet är att installera en hjälpmedels bar i duschen. Ring en lokal järnaffär för att säkerställa att gå till stuteriet är nödvändig för ditt projekt.

•  Använd din regeldetektor för att gå över området där du vill nå stud. Den regeldetektor kan inte hitta det på en gång, men om det gör det, kommer ditt jobb att bli mycket lättare.

•  Använd din måttband om regeldetektor inte hittar en stud direkt. Börja på insidan hörnet av duschen. Det borde definitivt vara en stud här. Eftersom dubbar är 16 inches isär, starta måttband i hörnet och mäter 16 inches från den. Bocka av denna plats.

•  Prova regeldetektor (s) en gång runt märket du just gjorde. Flytta stud finder över märket, se till att du flyttar från vänster till höger och vice versa. Märker någon läsning, för om det finns en läsning, är det kanske inte mycket på grund av keramiska plattor.

•  Om fortfarande inte hittar stud, borra ett litet testhål in i kakel injekteringsbruk där du gjort ditt varumärke. Borra inte igenom själva kakel. Grout är lättare att fixa om du är på fel plats. Se till att använda den minsta bit möjligt för att inte skada väggen och göra reparationer enkelt. Sätt i en yta spik eller annat smalt föremål, in i pilothålet du borrade. Skjut objektet så långt tillbaka som möjligt för att se om det finns en tapp bakom hålet. Fortsätt denna metod tills du hittar en stud.

Tips och varningar


  • Sätt injekteringsbruk i alla hål som du gjort där det fanns ingen stud.
  • Borra inte direkt in i kakel samtidigt som man försöker hitta en stud.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com