Goda idéer för barn delar rum

Goda idéer för barn delar rum

Vissa föräldrar tror att syskon som delar ett rum blir närmare till följd; så de sätter två eller flera barn i ett rum när det är möjligt. Andra föräldrar önskar att de kunde placera sina barn i flera rum, men kan inte på grund av budget eller praktiska hinder. Oavsett vad dina skäl för att placera dina barn i ett rum, se till att överväga hur ett delat rum kommer att påverka barnen och vidta lämpliga åtgärder för att hjälpa dem att njuta av sin delade fjärde.

Uppdelning på rummet

Oavsett om dina barn har en kärlek / hat förhållande eller inte verkar vara nära till allt, kanske du vill överväga att dela upp rummet så att de känner att de har separata utrymmen. Även de mest uppenbara metoder för att dela upp rummet inkluderar att sätta upp en kinesisk delare eller installera en dragstång på andra sidan rummet och hänga en gardin från det, kan du göra divisionen mer subtil eller dekorativa. Stack lite lagring kuber tillbaka mot rygg längs mitten av rummet för att fungera som förvaringsutrymme och en avdelare, eller hänga en glänsande pärlstav gardin över mitten av rummet. Du kanske vill överväga att dela upp rummet diagonalt om dörren är i ett hörn, så att varje barn kan gå in och ut ur rummet utan att inkräkta på några gränser.

Skapa ett privat utrymme

Även i rum som inte har avdelare, är det viktigt för varje barn att känna att hon har sin egen privata utrymme. Överväg att skapa separata skrymslen för barnen att koppla in utan att känna som deras privatliv har invaderats. Du kan göra detta genom att sätta en böna väska stol eller en liknande låg stol i ett hörn med en liten bokhylla blockerar resten av rummet från insyn. För äldre barn som har skrivbord, kan ett ljus som lyser bara skrivbordet vara både till hjälp för att skapa något eget utrymme och respektfull mot ett syskon med en annan sänggåendet. Placering några objekt du ofta använder i barnets privat utrymme, till exempel en telefon, hörlurar, eller en dator kan vara till hjälp också.

Främjande Egenart

Bara för att dina barn delar ett rum betyder inte att de måste ge upp sin individualitet. Visa dem att du värderar sina individuella åsikter samt genom att låta var och en välja ett tema eller ett färgschema för rummet. Det finns ingen anledning att rummet måste ha en färg eller ett tema, trots allt. Du kan enkelt måla halva rummet röda och den andra hälften blå, utifrån barnens favoritfärger. Du kan även måla hela rummet vita och sätta en gräns av brandbilar på en sida av rummet och en av prinsessor på andra sidan av rummet. Uppmuntra barnen att plocka samordna men olika uppsättningar av sängkläder och möbler accenter för att göra hela rummet möts.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com