Hur man förbereder ett jordgolv för betong

Betonggolv ger ren komfort till ett rum eller arbetsyta och kan stödja tunga eller instabil utrustning. De kan vara vanligt med en slät yta eller texturerade och faux färdiga (färgad för att se ut sten) för att tillgodose behoven i området. Kan hällas varmvattenledningar i plattan för att ge skonsam indirekt uppvärmning till en boyta. Betonggolv kan eftermonteras i byggnader och områden som inte inkluderade dem när de byggdes.

Instruktioner


Jord Prep

•  Compact jorden som ska hällas på. Den smuts skall packade tätt nog att det kommer att absorbera ett minimum av fukt och ge stöd för tyngden av betongen och någon utrustning vikt som kan bära på betongen. En whacker-packer fungerar bra för detta men är bensin drivs så man måste vara försiktig om de används i ett slutet utrymme. Kör packaren över området tills det inte längre avtar under maskinen.

•  Gräv ett dike runt omkretsen av det område som ska hällas. Diket bör vara 8-10 inches bred eller grovt bredd skyffel. Sidorna av diket måste vara så nära lodrätt (lod) som möjligt och har en platt botten och fina skarpa hörn topp och botten. Var noga med att inte kliva på kanten av diket när som helst och grotta in det. Använd spaden spade skära diket och ta huvuddelen av materialet och sedan använda den platta spade att lod sidorna och platta botten.

•  Platta till ytan av jorden. Använda nivån och den raka staven, kolla golvet för planhet och göra några justeringar med platt spade. Ta bort material från höga punkter och deponera det i de lägre fläckarna tills den når ett bra genomsnitt. Sträck nylonlinan över arbete på samma nivå på båda ändar och använd måttband för att göra en slutlig kontroll på kvalitet, eller planhet, av golvet. Nu är en bra tid för några bekämpningsmedel som skall tillämpas på jorden. Sprid arket plasten ut för att helt täcka ytan till den inre kanten av dikena och trimma bort överskottet plast.

Stål Arbete

•  Skär armeringsjärn med bultsax för att passa längden och end-to-end ner skyttegravarna. Ändarna på armeringsjärn ska överlappa några inches att ge utrymme för en stål slips. Placera armeringsjärn i skyttegravarna och knyt ihop ändarna. Rocks, bitar av betong eller bitar av trasiga murverk block kan hänföras till armeringsjärn för att hålla upp från marken och hjälpa betongen kapsla det. Låt inte armeringsjärn för att kontakta jorden på botten eller sidorna av skyttegravarna.

•  Rulla ut stålnät och skär den med bultsax för att passa från diket till diket. Överlappning remsor av nät genom att placera en mesh på varje sida. Placera mask ovanpå plasten och binda mask varje par fötter vid överlappningen på varje kant med band av stål.

•  Linje den yttre kanten av golvet med formskivorna. Om golvet är fången mellan väggar, använd 1x6 bildar styrelser mot befintliga väggar. Om arbetet inte är fången, kommer tyngre 2x6 formulär styrelser behövas.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com