Hur att dekorera ett bord med solrosor

Hur att dekorera ett bord med solrosor

Om du är ute efter att lägga en ljus pop av somrig färg till ett bord, det finns inget bättre sätt att göra det än med solrosor. En solros bord tema är perfekt för trädgård-inspirerade födelsedagskalas, picknick och något varmt väder firande. Dekorera med en solros tema är mångsidig i att blomningarna ser "hemma" på antingen picknickbord eller en elegant dining set. Anpassa utseendet på bordet med textilier och kuvert.

Instruktioner

•  Täck bordet med en skarp, vitt linne bordsduk att ge en fräsch kontrast till solros inredningen. De gula blommorna kommer "pop" mot den vita bakgrunden.

•  Dekorera kuvert med bruna bordstabletter och gula och vita rätter eller servis som har solros mönster. Wrap silver i vita linneservetter och binda dem med gula grosgrain band. Använd gula snusnäsdukar i stället för de vita servetter för land-inspirerade charm.

•  Skapa placeringskort med hjälp av solrosor. Skär blomningarna bort av stjälkarna och lägg en bredvid gästens kuvert. Skriv gästernas namn på vita kort och sätta en i mitten av varje blomma.

•  Designa en solros mittpunkten. Skär solros stjälkar kort och ordna blommor i en vit vas eller en färgglad plåthink. Ett annat alternativ är att placera dem i en stor mason jar; linda ett brett gult band runt kanten och knyta den i en båge.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com