Information om de olika typer av John Deere Rotorklippare

By Urmila

Deere & Company, som tillverkar John Deere varumärket, startade 1937 och har sitt huvudkontor i Moline, Illinois. Dess produkter inkluderar en serie gräsklippare disk, som fäster till en traktor och som kan meja ner högt gräs i stora gräsmattor eller fält. Du kan köpa John Deere utrustning från auktoriserade återförsäljare, eller så kan du hyra det från en järnaffär.

265

Den 265 Rotary Disk Mower levereras med sex diskar, och den har en skärhastighet av upp till 8 miles per timme. Skär bredd gräsklipparen är 7 fot 10 tum, och den har en skärbågen upp till 35 grader när du flyttar från ett horisontellt läge. Klipparen väger 1,177 pounds, och du behöver en traktor med 42 hästkrafter för att driva den här bilagan. Kraftuttaget (PTO) hastighet är 540 hk, och kraftuttaget är kraften som behövs för att flytta din bilaga. Bredden på gräsklipparen transporter är 10 inches, och transportbredden är clearance bredd som du behöver flytta den bifogade filen från en plats till en annan.

275

Den 275 Rotary Disk Mower har en klippbredd på upp till 9 fot 2 inches, och den har en bredd på 10 inches transporter. Skivan roterar vid hastigheter upp till 2986 varv per minut, och klipparen har sju diskar. Den har en maximal skärhastighet på upp till 8 mph, och behövs utbrytning för kvarstad är 23 grader. Du lyfter den bifogade filen via ett hydrauliskt lyftsystem och skärbågen är upp till 35 grader. Detta fäste väger 1,247 pounds, och kraftuttagsvarv är 540 hk.

285

Den 285 diskslåtter modell levereras med åtta diskar, och skärhastigheten är upp till 8 mph. Den använder också ett hydrauliskt lyftsystem, och den har en kraftuttagshastighet på 540 hk. Du behöver en traktor med minst 56 hk för att använda denna bilaga och fäst vikter 1,421 pounds. Klippbredden är 10 fot 2 inches, och transportbredden är 10 inches. Den behövs utbrytning är 23 grader, och att skivhastigheten är upp till 2986 varv per minut. Skärbågen är upp till 35 grader från horisontalplanet.

Comments

Relaterade artiklar