De typer av bondgårdar

De typer av bondgårdar

Bondgården är en klassisk hem stil som ger både utrymme och funktion. Bondgårdar är särskilt populär i områdena jordbruk, men de finns också på mindre tomter i hela landet. De är mest populära inom områden som södra och Mellanvästern. Bondgårdar finns i alla former och stilar; det finns många olika typer. Vid vissa tillfällen är bondgårdar även kallat land hem.

Grunderna

Även om det finns många olika typer av bondgårdar, många präglas av liknande funktioner såsom stora kök och vardagsrum. Stora verandor och linda runt verandor är också kännetecknande för bondgårdar av alla typer. Utsidan av hemmet typiskt FJÄLLPANEL trä rangerbangård. Hemmet kan också flera eldstäder hela med levande områden nere och sovrum på andra våningen. Bondgårdar präglas också av sektions toppar, kallade gavlar, den punkten i motsatta riktningar.

Plantage hem

Plantage hem är den största och mest extravaganta typ av bondgård. Dessa stora bostäder påminner om den tid då stora familjer och anställda ockuperade huset. Plantage hem kommer att ha stora wraparound verandor som spänner både norra och södra sidan av huset. Arkitekturen i en plantage hem kan vara enkel, eller det kan hämta inspiration från grekiska eller romerska konstruktioner.

Klassisk och grekiska Revival

Den grekiska väckelse bondgård kan vara stor eller måttlig i storlek. Hemmet präglas av klassiska grekiska kolonner på framsidan av hemmet, antingen stödja veranda eller balkong som sträcker sig från en av de översta våningarna. Den klassiska väckelse är en annan typ av bondgård, inspirerad av den italienske arkitekten Andrea Palladio. Den klassiska väckelse är en bondgård som består av tre framstående sektioner. Den mellersta delen är den viktigaste delen av hemmet, med balanserade vingar som sträcker sig ut från båda sidor.

Cracker Stil

Den cracker stil bondgård är den minsta typen av bondgård. Denna stil harkens tillbaka till den tid då tidiga bosättare behövde snabb, ekonomisk skydd. Den cracker Gården är en enkel, avslappnad stil med ett plåttak och ceder sidospår. Denna stuga liknande hem har en djup skugga veranda och fönster som är avsedda att fånga kors vindar på varma sommardagar. Den cracker stil bondgård typiskt förhöjd från marken för lagring under hemmet.

Victorian

Den viktorianska hus är en klassisk hem. Ritning design inspiration från hem vid sekelskiftet av 20-talet, är den viktorianska bondgården både funktionell och elegant. Dessa hem erbjuder en fullständig veranda. Porches är utsmyckade och dekorerade med kolumner och fästen. Branta gavlar och färgglada exteriörer är också kännetecknande för den viktorianska bondgård.

Pennsylvania Dutch och Piemonte

Pennsylvania holländska bondgårdar kännetecknas av fina stenhuggeri på utsidan och trä detaljer. Denna bondgård typ ladorna sitt namn från populariteten av denna stil i Pennsylvania Dutch land. De var ursprungligen byggdes av tyska stenhuggare. Å andra sidan, är Piemonte bondgård karakteristisk för bondgårdar i Virginia och Carolinas. Dessa bostäder har handgjorda tegel stiftelser, branta gavlar och stora tegelskorstenar.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com