Vit marmor Effekter

Vit marmor Effekter

Vit Marmorering (eller marmorering) tekniker bidra elegansen i vit marmor till möbler och väggar utan motsvarande kostnad. De konstnärliga behandlingar som används för att skapa fantastiska likheter av marmor sten vanligen tillämpas på möbler såsom köksskåp och bordsskivor och målade på väggarna. Stängt-grain träslag som björk, lönn och tall hålla upp till Marmorering. Även om varje faux färdiga projektet är unikt, är den tidlösa elegansen avbildas av utseendet på vit marmor universellt klassiker.

Mjuk Vit Marmor

Denna Marmorering teknik används för att skapa en blick av mjuk marmor. Applicera klart shellack eller en tonad glasyr baslack till en vit yta och badda lätt med en svamp för att ge ytan en marmorliknande utseende. Innan väggarna marbleized, är minst två lager primer appliceras med en mjuk borste före målning på glasyren. Detta ger väggarna en Shiner, glasartad blick. Ibland är en täckfärg av lack sätta på för ett mer hållbart resultat.

Vit marmor ådring Effekt

För att få en mer dramatisk effekt, denna Marmorering ådring teknik har svarta ådror målade på. Olje färger appliceras på ytan med hjälp av antingen gåsfjädrar eller kalkon fjädrar. Innan färgen torkar, linjerna är torrborstad att blanda dem i något. En alternativ ven bring metod är att göra rynkor och marmor funktioner genom bunching plastfolie och trycka den på ytan.

Kombinerad Slät Marmor och ådring Effekt

Införliva utseendet på både ren, mjuk marmor och svarta ådror, är en vit fläck eller färg som används tillsammans med en svart fläck eller färg. Alla färger, lasyrer och täckfärger är vattenbaserade. Två lager av bets eller möbel färg appliceras och får torka mellan rockar. Möblerna är sedan lätt slipas med en mycket fin skum slipplattan eller nummer 320 grade slipplatta för att få en jämnare yta.

En fjäder används för att sakta dra vener diagonalt i en vridande rörelse. I slutet av en dras ven börjar början på en ny. Efter ungefär fem minuter av torktid, är en fuktig svamp doppas i en blandning av vitt bets eller färg och täckfärg. En pappershandduk absorberar överskottet från svampen och sedan blottas på ytan.

Ytan blottas med en ren trasa och venerna dras igen med svart färg. Efter torkning under cirka två timmar, är ett täckskikt appliceras och sedan torka. Ytan är lätt slipas igen innan ytterligare en eller två fler täckfärger tillämpas.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com