Måla ett vardagsrum med en orange soffa Marinblå

Måla ett vardagsrum med en orange soffa Marinblå

Orange är ofta paras med marinblått i kläder, tyg, konstverk och tillbehör hem, eftersom de är komplementfärger. Den svala och lugn i flottan kan dämpa intensiteten i orange. När du använder en orange soffa i en marinblå rum, är nyckeln till att knyta samman de båda färgerna så att det hela ser målmedveten och modernt. Du måste också införa neutrala färger. Det finns flera sätt att koppla ihop orange och flottan på ett sätt som ger dig ett utrymme som intriger, men inte överbelasta.

Instruktioner

•  Lägg kuddar med marin eller marin och orange i mönstret. Detta kommer att knyta väggarna och i soffan tillsammans. När du välja kuddar, välja dem med endast en liten orange i mönstret. Den orange i soffan är dramatisk nog - du behöver inte lägga till det. Kuddar kan också ha ytterligare färger som går med orange, såsom grön eller gul.

•  Placera ytterligare möbler i rummet. Undvik marinblått eller orange klädsel för dina fåtöljer. Istället köper stolar med en beige, solbränna eller brunt tyg. En neutral färg som beige dämpar flottan och orange. Använd samma typ av kuddar för dessa stolar som du valt för soffan.

•  Placera stora ormbunkar i ett eller två hörn. Green är en bra accentfärg för orange, och det bryter upp mättnaden av marinblått och orange.

•  Lägga till en accent väggen för att bryta upp mörkret i marinblått. En bambu eller gräs trasa tapeter kan ge väggen intresse och textur. Även om dessa tapeter tenderar att vara neutral, kan du hitta några med en flotta eller orange nyans. Undvik att placera soffan längs accent väggen. Placera din soffa på andra håll, till exempel framför den öppna spisen.

•  Put ljus trä bord i rummet. Rika eller mörka körsbär färger är mörka, och du redan har tillräckligt med intensitet i rummet. En ljus färg kommer att ta in de ytterligare neutrala nyanser att rummet behöver.

•  Häng ren beige eller benvita gardiner om accent väggen har antingen färg. Om inte, hitta en ren tyg som ingår i accent väggen. En ren gardin kommer att tillåta ljus i rummet och distrahera från intensiteten i väggfärg.

•  Häng bilder, med hjälp av en ram färg som är i accent väggen. Undvik svart och andra mörka färger.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com