Dekorera Idéer för en Den

Dekorera Idéer för en Den

Det finns många sätt att dekorera en lya, och de beror delvis på storleken och användning av den. Vissa hålor är små hemmakontor. Andra är stora familjerum. Vissa är mer som formella bibliotek. Även om det finns en mängd olika DEN stilar, finns det några idéer för att dekorera att arbetet för alla typer av den. Använd dessa idéer för att börja dekorera processen, och avsluta med tekniker som gör din håla din egen unika oas. Dens är en av de mest personliga rum i hemmet, och din inredning bör återspegla detta.

Möbler

Det finns några grundläggande delarna av möbler som alla hålor ska ha. Alla borde åtminstone ha en soffa, samt några bokhyllor. Formella hålor kan ha en rad golv till tak bokhyllor som täcker en vägg. Moderna hem-kontor hålor kan ha en rad flytande hyllor att hålla böcker och andra objekt. Andra vanliga poster i en håla har skrivbord och TV. Överväg att använda en armoire att hålla tv, så det kan döljas när den inte används. De flesta hålor är varma, privata platser och tv kan distrahera från den känsla. Slutligen, överväga att installera en eldstad. Detta kan vara en gasspis eller även en elektrisk spis. Det kommer att ge din håla en mysig touch.

Färger och Fönster Behandlingar

De flesta människor tänker på hålor som mörka, tunga, maskulina rum. Vanliga vägg färger i sådana rum är mörka neutrala, gröna, maroons och greys. Idet är dock ett personligt utrymme. Om du inte vill ha mörka färger, inte använder dem. Använd vad färger du är bekväm med och njuta. Lättare väggar gör en fantastisk kontrast mot mörka träslag och skinnmöbler. Fönster behandlingar allt från persienner till tjocka, tunga draperier. Återigen, tänk på att använda rummet. Om din håla används som ett hemmakontor, kommer du vill ljusare fönster behandlingar som gör en hel del ljus i rummet, till exempel ren gardin paneler. Om den används som ett mediarum, behöver du mörka rullgardiner som skär ut ljuset.

Dekorativa Accents

Växter ser bra ut i en håla, speciellt när de placeras på bokhyllor. De buktiga linjer av gröna växter mjukna den kalla, rak form av hyllor och hjälpa värma upp ett rum. Dens, ofta som sitter eller läsa rum, dra nytta av en rad olika belysningsalternativ också. Ställ en golvlampa i hörnet bredvid en bekväm läsning stol. Bredvid stolen, placera ett litet bord med några böcker om det och en växt. Placera en bordslampa på skrivbordet och på hyllorna. Undvik att använda hårda, taklampa. Eftersom hålor är personliga utrymmen, bör konsten på väggen speglar din personliga smak. Fotografier är ett utmärkt val. Svartvita foton av nära och kära låna ut en vänlig men elegant utseende på väggen. Alternativt, anser konstverk som belyser dina fritidsintressen, som målningar av berg om du är en vandrare.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com