Hur man installerar Raised Panel Vinyl Shutters

Hur man installerar Raised Panel Vinyl Shutters

Färgglada höjde panelen luckor ger fönstren det där lilla extra som hjälper dem att stå ut från tegel eller sidospår väggar theyâ € ™ re omgiven av. Installera luckorna är en sammanfattning av projektet, behöver lite mer än en borr och hammare. En gång installerat, theyâ € ™ ll pågå i åratal med enstaka tvätt vara allt thatâ € ™ s behövs för att hålla vinylfärger som levande och fräsch som de var den dagen du spikade luckorna på plats.

Instruktioner

•  Placera den upphöjda panelslutaren på en plan ovanjordsborrning sidan uppåt. Position slutare gångjärn på kanterna av slutaren som är avsedda för montering mot fönstret, den högra kanten för vänster slutare och vänster kant för slutaren för placering till höger i fönstret. Ställ gångjärnen, så att en gångjärnet är placerade en tum från toppen av slutaren och den andra är en tum från botten. Endast den platta delen av gångjärnet bör vara mot kanten, med tappen ligger under slutar kantyta för att tillåta fri rörelse vid öppning och stängning av slutaren. Markera monteringshålen från gångjärnen på slutarkanten med en penna. Om slutaren är längre än 55 inches, sedan placera ytterligare gångjärn vid centrum av kanten.

•  Borra hål genom gångjärnshålen i slutarkanten med hjälp av din borrmaskin med en 1/8 tums borr. Placera gångjärnen tillbaka mot slutaren och skruva dem på plats med hjälp av vinyl fönsterskruvar.

•  Placera en stege mot väggen av ditt hem om det behövs för att nå fönstret bredvid där du € ™ re installerar luckorna. Placera slutaren på fönsterkanten med gångjärnen platta mot fönsterramen. Stiftet bör ligga mot kanten av ramen för att medge rörelse. Använd en linjal för att se till att toppen av slutaren är i nivå med toppen av fönsterkarmen. Markera positionen för varje gångjärn hål på fönsterkarmen med hjälp av en penna. Ta slutaren och sätter ned den. Borra i fönsterkarmen om 1-1 / 2-inches djupt vid varje penciled märket för slutar fästen.

•  Placera upphöjda panelen slutartid tillbaka mot väggen med hålen i luckan gångjärn linje med fönsterramen hålen. Skjut en slutar fästdon genom varje gångjärnshålen och in i förborrade hål tills spiken bottnar. Kör naglarna längre in i ramen med en hammare tills de sitter tätt mot slutar ansiktet.

•  Öppna aren helt på sin gångjärn tills den yttre kanten är mot väggen bredvid fönstret. Markera positionen för basen på slutaren på väggen med pennan ca 2-inches från den yttre kanten av slutaren. Stäng luckan.

•  Placera en slutare hund mot väggen så att den lilla centrumtappen i mitten ligger precis under den markerade slutarbasen. En slutare hund är en liten metallstycke, oftast i form av en S-krok, som svänger uppåt för att hålla en öppen slutare på plats, och nedåt så att du kan stänga slutaren. Markera monteringshålen i slutar hunden på väggen med en penna, och sedan ta bort slutar hunden.

•  Borra 1 och en halv-tums pilotprojekt hål i väggen på de markerade platserna. Placera slutar hunden tillbaka i position och sedan montera den med hjälp av slutar fästen. Öppna luckan och vrida huvudet av slutar hunden över den, hålla den i öppet läge.

•  Upprepa monteringsprocessen för en andra upphöjd panel slutare på andra sidan av fönstret, med hjälp av linjal för att göra vissa att det är nivå med ramen också.

Tips och varningar


  • Använd ett minimum av kraft när du kör slutaren fästen i sidospår klädda väggar för att undvika denting sidospår.
  • Använd en murad lite för din borr vid borrning i tegel hem eller de med fibercement rangerbangård. För borrning även aluminium ytterväggar, använd en höghastighets twist bit för att undvika denting sidospår som du borrar.
  • Vissa gångjärn kan kräva installation på ansiktet på den upphöjda panel slutare och kanten på fönsterkarmen; Kontrollera instruktionerna för installationsmetoder som ska användas med din gångjärnsmodell.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com