Hur att dekorera ett bord med glascylindrar

Hur att dekorera ett bord med glascylindrar

Glas cylindrar finns i en mängd storlekar och färger, som ger ett dekorativt tillbehör som lyser när det träffas av ljus. Dessa cylindrar kan lägga livet till en tabell i ett antal olika sätt, oavsett om du € ™ re med hjälp av någon eller visa en hel samling. Dekorera ditt bord med cylindrarna på ett sätt som kompletterar resten av rummet.

Instruktioner

•  Utrymme en samling av glascylindrar med jämna mellanrum över en break post bord. Lägg en löpare över span och ordna cylindrarna över ytan. Använd identiska cylindrar för en titt på kontinuitet eller en mängd olika former och storlekar för att göra en eklektisk farstun.

•  Placera ett enda glascylinder i centrum av ett litet bord, såsom ett nattduksbord eller änden tabell. Fyll den med en bukett stora blommor eller en enda blomma.

•  Fyll ett litet urval av glasvaser med objekt och placera dem på ett bord för en mittpunkten eller dekorativ accent. Placera jul bollar eller falska snö för säsongs dekor eller småsten eller snäckskal för en naturlig, somrig look. Använd några objekt som lätt passar in i cylindrarna.

•  Ordna en gruppering av glascylindrar i mitten av ett soffbord. Använd dem med olika höjder och placera dem med slumpvisa intervall och avstånd. Lägg stearinljus för en praktisk, men ändå dekorativ touch.

•  Använd glascylindrar med lock som både praktiska och dekorativa objekt på ett köksbord. Fyll dem med saker som mjöl, socker, kryddor, torkade pasta eller andra livsmedel som du använder ofta.

•  Införliva andra dekorativa element med glascylindrar. Blanda dem med keramiska kärl, ljus, liten skulptur eller något annat som lägger till en mängd olika färger och texturer till området.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com