Hur fungerar en Tvättservice Chute Arbete?

Välj din plats och skär ett hål

Tvätt rännor är steg sparare i varje hushåll som de tillåter dig att kasta ner i tvättstugan din smutsad tvätt utan att behöva bära tunga tvättkorgar ned stegen varje gång. Det är alltid klokt, innan denna typ av remodeling projekt, att du noggrant utvärdera platsen för ditt tvättstuga och alla efterföljande rum direkt ovanför det som några misstag kommer vara tidskrävande och dyrt att reparera. Skär ett hål i taket i tvättrummet och ett annat hål direkt ovanför den i golvet av ovanstående rum. Fyll i mellanrummen mellan de två hålen med virke och du har en ränna.

Se upp för VVS och Kabeldragning

Gör helt säker innan du börjar såga att det inte finns någon VVS eller ledningar i vägen eftersom detta kommer att göra det svårt för dig. Planera väl och arbeta runt vad du måste för att få din tvätt ränna så nära tvättmaskin och torktumlare som möjligt. Tvätten rännan är utformad så att du enkelt kasta din smutsiga kläder ner rännan och har det landa i en korg nära brickan klar för tvätt dag. De flesta människor försöker att dölja tvättnedkast, antingen inuti en falsk skåp eller instoppad i ett hål i väggen i en garderob eller något. Varhelst det är byggt det måste vara säkert så att ingen kan falla in i den av misstag. Begreppet täcka den med en falsk skåp eller hindrar är en stor en.

Sand och måla din Chute

En tvättnedkast fungerar bara om det är smidigt och vattentät insida. Spikhuvuden sticker ut är säker på att haffa tvätten när den glider ner, och grov virke kommer inte bara fastna tygerna men det kommer också rippa några av de mer ömtåliga föremål. Trä bör vara väl slipas och målas med smidig inomhus / utomhus färg för att göra passagen så smidig och så vattentät som möjligt. Vissa människor tycker att ha ett tvättnedkast hjälper till att hålla nere de belastningar som behöver göras på tvättdagar som smutstvätt inte kommit till brickan på en gång, men så småningom, vilket ger den som tvättar tvätten chansen att hålla ikapp.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com