Korrekt sådd av Lawn

Korrekt sådd av Lawn

Om din gräsmatta ser lite tunn trots gödselmedel tillämpningar kan det dra nytta av en overseeding ansökan. Efter några enkla riktlinjer kan hjälpa dig att slutföra din uppgift.

Varför overseed?

Sådd bör göras när din gräsmatta är allmänt friska men det finns några tunna eller kala fläckar. Det kan också vara en del av din årliga gräsmatta underhåll för att hålla din hemmaplan tjock och hälsosam.

När ska overseed

Gräsytor bör overseeded vid samma tider på året som seedning skulle inträffa. För de flesta områden i USA, är den bästa tiden falla. Medan sådd kan göras på våren, kan konkurrensen från tillväxt ogräs och varmare temperaturer betona unga plantor.

Hur overseed

Före ansökan, är det nödvändigt att lossa jorden i det område som ska overseeded som gräsfrö inte gror bra på oförberedda ytor. Förbered området som ska overseeded med en hand kratta, kärna strålsamlare eller vertikal gräsklipparen. För de flesta typer gräsfrö, overseed med en hastighet av 1 till 2 pounds per 1000 kvadratmeter. Håll såbädden fuktigt med tillämpningar av vatten två gånger om dagen tills plantorna helt mogna.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com