Hur man målar på Brass på Mirror av en garderobsdörren

By Urmila

Måla en mässingsspegel, liksom många andra metaller, kan innebära vissa svårigheter. Mässings används har lite struktur, vilket ger färg mindre att hålla sig till som en träram skulle. Dessutom tillhandahåller den yta ännu mindre av en vänlig målning yta, vilket orsakar färgen flagar snart efter ansökan, om inte avlägsnas. Precis som alla andra lack är dock förberedelse nyckeln. Borttagning av befintlig yta, följt av att skapa en textur på ytan av mässings mer lämpade för målning, gör att du kan färga mässing någon nyans du väljer.

Instruktioner

•  Tvätta ytan av mässing med en stålullskudde och en rengöringslösning bestående av en liter varmt vatten med ungefär en tsk. av mild flytande tvål till. Se till att inte skrapa på ytan av spegeln vid rengöring. Skölj mässing noga med rent vatten och sedan använda ett tygstycke för att klappa ytan torr.

•  Ta bort spegeln från garderobsdörren. Täck en plan yta med en trasa och sedan placera spegeln på mitten för att förhindra färg dropp. Täck spegeln med maskeringspapper, säkra den nedanför kanterna på trim med maskeringstejp.

•  Fukta en trasa i flytande slip deglosser och applicera deglosser till ytan av mässing för att avlägsna eventuellt befintlig yta över materialet. Gnid trasa över mässing tills täcks i deglosser. Vänta några minuter för den att penetrera finish och börja bubblande som målgång lyfter bort. Torka av finish och deglosser av mässing med en andra trasa. Doppa en annan trasa i aceton och använda den för att torka av mässing rent av alla deglosser rester. Vänta 15 minuter för mässing torka innan du fortsätter.

•  Skaka en burk själv etsning primer upp och ner kraftigt i ungefär en minut. Håll munstycket av burken pekade på mässing trim ca 4 inches från ytan. Spraya mässing med ett skikt av själv etsning primer, flytta burken i en fram och återgående rörelse för att få en jämn täckning av metallen. Låt primern omkring två timmar för att torka innan du fortsätter.

•  Måla mässing önskad hjälp av en sprayfärg avsedd för metallfärg. Täck primern använder samma rörelser som används för att applicera primern och bygga upp täckfärg på din mässing med två tunna lager av färg i stället för en tjock beläggning. Låt det första färgskiktet tillräckligt med tid för att torka vid beröring innan den andra. Färgtillverkaren kommer att rekommendera en tid av ett visst varumärke av sprayfärg du € ™ re använder.

•  Täck överlack med en klarlack som skydd. Applicera en satin klarlack till ytan av kopparen, med användning av samma sprutmetoder. Som med färgen, bygga upp pälsen med hjälp av två separata lager, vilket gör den första att torka för tillverkaren föreslagna tiden innan den andra.

•  Låt spegeln sitta i 48 timmar innan du tar bort maskeringstejpen och papper. Återgå spegeln till garderobsdörren efter avslutad.

Comments

Relaterade artiklar