Hawaiian Tema Rum för Barn

Hawaiian Tema Rum för Barn

Dekorera ett barns rum i en Hawaii tema kan hjälpa till att hålla minnet av en resa, eller drömmar om en tropisk rolig semester med familjen, vid liv utan att bryta ryggen eller banken. Användningen av ljusa färger, välplacerade bonader, och tropiska överkast kommer billigt vända en annars vanligt rum till en paradisö.

Färger

Välj färger för väggar, trim, mattor och eventuella skinnfällar som har en avgjort tropisk känsla. Dessa inkluderar grönt, djupa bruna, aqua blå, korall och rosa. För en pojke, täcker väggarna i ett baslack av havsblått och använda en grön eller brun för trim för att symbolisera palmer eller sanden. En flicka rum kan täckas med ett korallrosa färg. Mattor i denna färgpalett bör väljas som kommer att samordna med väggarna färgerna. En färgglad throw matta med ett Hawaii tema, till exempel en Hula dansare, snäckskal eller palmer, kan läggas att avsluta golv och lägga till mer färg till rummet.

Dekorationer och tillbehör

En väggmålning på väggen föreställande en Hawaiian tema, till exempel en stor blå eller korall hibiskus, en Hula dansare, eller en strandplats vid solnedgången kommer att ge rummet en tropisk känsla. En bild av en palm eller metall palmblad kan läggas till för ett äldre barns rum för att skapa en mer vuxen känsla. Andra tillbehör kan innehålla uppblåsbara palmer, papegoja statyer, en ananas statyett eller en favorit hos många Hawaiian turister: en bobbling, dansar Hula flicka siffra. Bambu fönsterluckor är ett perfekt fönster behandling eftersom de kan hittas billigt och passar perfekt in i den hawaiianska, tropiskt tema. Använd dessa i samband med tropiska print gardiner eller hänga falska tropiska blommor runt fönstren.

Möbler

Bortsett från fönster behandlingar, är också bambu idealiskt material för en Hawaiian tema sovrumsmöbler. Bambu möbler kan målas i tropiska färger för att matcha barnets önskemål eller vänster vanligt och behandlas för att avnjutas i åratal. För att hålla sig till Hawaii tema, sticka med färgglada träbitar och undvika användning av metall i möblerna när det är möjligt.

Sängkläder

Välj strö som är konstruerad med ljusa färger och djärva utskrifter, såsom stora palmer och blommor. Strö kan köpas på flera varuhus eller specialtillverkade för att få gardiner och sängkläder som tillverkas i samma stil eller färger. Leta strö tillverkad av robusta material, såsom bomull, och hoppa över mer lyxiga tyger, såsom siden och silke, eftersom dessa tenderar att vara mer kostsamt och kan lätt bli förstörda i ett barns sovrum.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com