Hur Miter Corner Beklädnad

Hur Miter Corner Beklädnad

Sneda hörn på timmer beklädnad är en effektiv metod för att gå med sidospår paneler i hörnen av väggarna. Geringssågning är effektivt för både yttre och innerhörn. För att skapa sneda hörn effektivt är det viktigt att se till att snittet vinkel är perfekt och att sidospår kanter matcha upp hela vägen genom snittet, på båda sidor. Tätningsmedel och ordentliga spik tekniker gör det möjligt att installera timmer beklädnad på alla ytterväggshörn, vilket är attraktivt och förhindrar väderskador.

Instruktioner

•  Kontrollera styrelser för väderbeständighet, som kommer att förhindra skevhet och andra problem efter installationen. Se till styrelser som används som beklädnad är korrekt behandlade och anpassas till det lokala klimatet. Du kan vanligtvis hitta denna information samtidigt köpa sidospår på ett hem förbättring butik.

•  Placera geringssåg s dammpåse över avgasröret och fäst den med metallklämmor. Square sågen på en plan yta med hjälp av en vinkelhake, ställas mot skärbladet och bordet. Ställ in geringssåg att skära 45 graders snitt med en avfasning låsspaken och låsmutter. Se till att alla skruvar sitter fast ordentligt och att det undre klingskyddet är säkert på plats. Använd en hylsnyckel för att dra åt skruvarna, om det behövs.

•  Mät beklädnad att passa väggen och bestämma vilka plankor du kommer använda för hörnen. Markera 45 graders vinkel i styrelserna för enklare skärning.

•  Skär beklädnad med geringssåg, med hjälp av snabba stadiga rörelser. Se till styrelsernas ändarna matchar snyggt hela vägen och gör en perfekt match. Använd en rasp för att fila styrelsernas kanter, om snittet är lite ojämn.

•  Prime de styrelsernas ändarna med hjälp av en väder tätningsmedel eller annat vattenavvisande sealer för att förhindra röta efter styrelsernas installation.

•  Spika beklädnaden på bultarna och stöd styrelser, försänkning naglarna och tätnings hålen med trä kitt. Denna process kommer att skydda mot röta och kommer att förhindra rostränder på träet.

Tips och varningar


  • För att spara kostnader och besvär, praktik göra geringssågning på skrot trä för att fullända din teknik innan du skär sidospår.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com