Snabbaste sätt att göra Wood Steps

Bygga en trappa kan svår eller hård. Ett av de enklaste trappor för att bygga är en grundläggande trätrappa. En trätrappa använder endast tre typer av trä, och en robust man kan stå ut med skruvar och en borr. Om du funderar på att lägga trapporna till ett område i ditt hem, kan du tänka på att bygga en trä trappa.

Antal trappor

Den viktigaste delen av din trappa beräknar hur många steg du behöver. Traditionellt har en trappa steg 10-inches djupt med 7- till 8-inches tall. För att hitta antalet trappor du behöver, göra vissa grundläggande algebra. Först mäta den totala höjden du behöver trapporna att stiga. När du har det numret (i inches), dela det med åtta och runt tal nedåt till närmaste heltal för att få det antal trappor som du behöver. När du vet det totala antalet trappor, måste du bestämma höjden av varje trappa. Ta mätningen du fick för din längd och dela det med antalet trappor. Detta svar bör vara mellan 7 inches och 8 inches.

Stödbalkar

För trappan själv, kommer du att använda 2-av-12, 2-av-8, och 2-för-6 träbitar. Du kommer att använda 2-av-12 som dina support plankor. Att räkna ut hur länge de behöver vara, helt enkelt använda a2 + b2 = c2 ekvation från gymnasiet med a och b är den totala ökningen och körning av din trappa. Detta kommer att ge dig längden på 2-av-12. När du vet längden, skär vardera änden så det är i jämnhöjd med baksidan av trappan eller marken. Skär sedan skåror i trä som motsvarar den sida av uppgång och springa i trapporna.

Stair konstruktion

När dessa har skurits ut och fäst på väggen och marken med konsoler, kan du installera stammarna för trapporna av 2-by-8 stycken. Se till stammarna kapas till rätt höjd för varje trappsteg; annars trappan kommer inte att gå ihop riktigt. Placera stammarna i skårorna du skär, så toppar styrelser är även med den horisontella delen av varje trappa och spika dem på plats. När stammarna är i, kan du placera trapp körs i deras ställe på stödbalkar. Körningarna är gjorda av de 2-för-10 brädor och kommer också att behöva klippas för att se till att de är rätt bredd. När dessa är fästa till stödbalkar, är trapp klar för användning.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com