Vilken typ av Trim att använda i ett litet badrum?

Vilken typ av Trim att använda i ett litet badrum?

Designa liten bad utrymme kräver extra uppmärksamhet på detaljer. Det är viktigt att använda högkvalitativa material och trim arbete, så badet ser elegant. Om du bara använder genomsnittliga designarbete utan några speciella detaljer, kan badrummet förringa hem utseende. Lämpliga färger, fixturer, golv och trim arbete kommer att vända den lilla badet i ett konstverk. Mycket av inredningen kan komma från nära-out försäljning eller dollar-butik finner. Det är viktigt att satsa det mesta av budgeten i inventarier och skåp.

Installera Crown Molding Overhead

Tung listen runt omkretsen av taket ger en stark utseende och känsla. Måla trim vita för att matcha ett vitt tak så gjutningen blandar med taket i stället för att sticka ut. Överväg att använda fuktresistent klädsel i listen eller annat trim arbete om du har en dusch i badrummet.

Använd Generösa socklar

Installera inte snål 4-tums golvlister bara för att rummet är litet. Använda smala BMC material kommer devalvera ett litet rum. Tänk på att golvlister hjälpa visuellt rama den färdiga rummet, som gör dörr ytskikt och andra trim. Måla väggarna en ljus neutral färg och alla träslöjd vit som ett bra val. Mörkare väggfärg kommer att arbeta i ett litet badrum, förutsatt att taket är 9 eller 10 fot, dock.

Införliva Beadboard PANEL

TRÄPANEL och stol järnväg trim fungerar bra i en vintage hem. Installera vit beadboard paneler midjan hög, tillsammans med stol järnväg trim 4 inches bred. Gör inte alla trim i rummet extra bred eller tung. Om allt inte är i balans, kommer rummet verkar trånga. Placera tyngre trim på tak- och golvnivå.

Installera Real Wood på Door Framing

Högkvalitativ dörr inramning, oavsett bredd, är en förutsättning. Installera 6-tums bred dörr inramning, om väggen har tillräckligt med utrymme. Installera en högkvalitativ dörr med smala, 4-tums inramning materialet om väggutrymmet är mycket begränsat. Använd räfflad trim för att täcka en dörr som vetter område av massivt trä ca 3/4 tum tjock. Installera äkta trä vs faux trä trim för lång hållbarhet i detta utrymme.

Klä upp en Underskåp

Listen runt en golvskåp lägger till en inbyggd utseende. Till exempel, om du installerar ett massivt trä skåp som handfat fåfänga, måla skåpet vitt och lägga listen runt ordet omkrets av skåpet. Använd gjutning av en vinyl produkt, om du vill, så att du kan tvätta klädseln tillsammans med alla golv.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com