Hur man kan uppskatta House Construction

Hur man kan uppskatta House Construction

Uppskattning byggkostnaderna för ett hem är en komplicerad och intrikat process. Oavsett om du använder ett program eller en enkel miniräknare, kommer de överväganden vara samma. För att beräkna kostnaderna för uppförandet av hemmet själv, måste du ignorerar partiet priset och "mjuka" kostnader såsom tillstånd, bedömningar, inspektioner och utvecklingsavgifter konsekvens. De faktiska byggkostnaderna kommer att begränsas till arbete och material tillägnad byggandet av den fysiska hem.

Instruktioner

•  Besök nybyggda bostäder som har liknande storlek och stil till den du vill bygga. Oroa dig inte om plats. Ta reda på vad försäljningspriset är och subtrahera kostnaden för mark och "mjuka" kostnader i samband med priset, såsom tillstånd, hook-ups och utvecklingsavgifter konsekvens. Till exempel, om ett 2.000 kvadratmeter hem säljer för $ 350.000, kostnaden per kvadratmeter är inte $ 175 (350.000 dividerat med 2000). Om inköpspriset för partiet var $ 80.000 och de totala mjuka kostnader var $ 20.000, då den verkliga kostnaden per kvadratmeter är $ 125 per kvadratmeter (350.000 minus 100.000 - summan av de markkostnader och mjuka --- lika 250.000, dividerat med 2.000 kvadratmeter). Denna process kommer att ge dig en uppfattning om vilken storlek hem du har råd att bygga och vilka material finns inom din budget.

•  Ta detaljerade anteckningar när du besöker nya hem. Inspektera väggmaterial (gips eller torr vägg), golv (hårda eller platta), material i köket såsom marmor bänkskivor, antal våningar, taklutning och eventuella apparater som ingår i det nya hemmet. Prata med huvudentreprenören och fråga om vilka objekt och material är förhandlingsbara och som är standard. Till exempel kan du bestämma att du kan leva med Formica bänkskivor i köket i motsats till granit, eller att du vill uppgradera kylskåpet. Genom att forska dessa kostnader tidigt, har du en bättre uppfattning om vad du har råd när du börjar uppskatta dina egna kostnader.

•  Studie hus designen planerar att få en uppfattning om stilen i hemmet du vill bygga. Hundratals webbsajter och tusentals mönster finns att granska.

•  Seek uppskattningar för arbetskraft och material från underleverantörer. Ring elektriker, rörmokare, snickare, gips installatörer och fönsterföretag för skattningar baserade på dina designplaner och material. Du kan också ringa en huvudentreprenör för att ge en uppskattning om hela projektet. Om så är fallet, be honom att bryta ner underleverantörsjobb i så detaljerat sätt som möjligt.

•  Anslut all information du har samlat in ett nytt hem-byggnaden, kostnads ​​uppskatta programvara (se Resurser). De flesta program erbjuder otaliga low-end till high-end val med kostnadsberäkningar. Vissa program kräver en dollar siffra för material, i vilket fall du kommer att använda de uppskattningar du samlat. Andra kommer att ge uppskattningar baserade på det material du väljer (tre procent för dubbel spröjsade fönster, till exempel). Program inkluderar även sådana faktorer som läge och klimat, med beaktande av arbetsmarknader lokala och isoleringskostnader enligt vädret. Detta steg är särskilt användbart om uppskattningarna du fick sätta dig över budget och du måste göra justeringar i material, eller storleken och utformningen av ditt hem. Du kan göra ändringar --- utan uppföljande samtal till entreprenörer --- tills du kommer till en godtagbar plan.

•  Justera dina indata enligt det pris uppskattning programmet ger. Bli inte avskräckt eller frustrerad tidigt i processen. Eftersom du gjorde din forskning, kommer du att ha en fördel av att veta, till exempel att ett billigare väggmaterial i tvättstugan kommer att möjliggöra, säg, trägolv i matsalen.

Tips och varningar


  • Besluta tidigt om du kommer att vara den huvudentreprenör. Var ärlig mot dig själv. Du kan spara pengar genom att vara din egen huvudentreprenör men det är tidskrävande och du måste veta vad du gör.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com