Hur Knife Trim U-Cups

By Urmila

U-cups är gjorda av gummi och används för pneumatiska och hydrauliska applikationer. De är gjutna på rör och andra föremål för att säkerställa en ogenomtränglig tätning uppnås. Eftersom de är gjutna till rör, dessa U-cups inte tätningsproblem. U-koppar är tillgängliga i många olika storlekar beroende på storleken av röret, där de kommer att installeras. Även med de olika storlekarna, kan du ändå behöva klippa eller trimma U-cup storlek. Eftersom U-cups är gjorda av gummi, trimning dem till storlek med en kniv är en lätt uppgift.

Instruktioner

•  Mät omkretsen av objektet på vilken U-cup kommer att installeras. Linda en flexibel måttband runt objektet. Spela mätningen.

•  Överföring att mätning på U-cup. Markera platsen på U-cup där det måste kapas för att passa på objektet med en svart markering så det syns tydligt när du skär den.

•  Ställ in U-cup ned på en plan yta och håll den stadigt på plats med din icke-dominanta handen. Tryck på bladet av en brukskniv stadigt mot U-cup och tryck ner med din dominanta hand på U-cup.

•  Tryck tills bladet på kniven går genom U-cup. Isär de två ändarna av U-cup och mått med måttband pjäsen du kapning. Kontrollera att du har klippt rätt storlek stycket, och upprepa processen för andra bitar som du kan behöva skära.

Tips och varningar


  • Var försiktig när du använder en mattkniv. Det kan vara mycket vassa. Se till att hålla fingrarna borta från kniven hela tiden.

Comments

Relaterade artiklar