Hur man väljer Badrums Kakel Designs

Hur man väljer Badrums Kakel Designs

Badrum kakel kommer i ett stort utbud av färger, texturer och stilar. Det kan vara svårt att begränsa antalet val för att hitta den som passar bäst för din budget och smak. Bestäm om du vill att din bricka ska vara bakgrunden, en accent eller huvud inredning element i ditt badrum. Neutral kakel ger en duk för andra designelement. En dekorativ kant kan visa upp arkitektoniska detaljer eller visuellt dela utrymmet. Vibrant, intrikata hantverkare kakel kan bli mönsterexempel på en annars dämpad inredning. Kakel är inte lätt ut, så välj något du älskar och kan leva med under en lång tid.

Instruktioner

•  Skapa en färgpalett och stil för ditt badrum. Använd färgflagor, tidskrifts bilder och tyg färgrutor för att sätta ihop en grundläggande plan. Tänk andel när du väljer kakel. Stora golvplattor kan överväldiga ett litet badrum. Små mosaik lägga visuella intresse till väggen men kräver mer frekvent rengöring för att hålla injekteringsbruk ser fräsch.

•  Mät ytorna som du vill kakel för att hitta kvadratmeter du behöver täcka. Bilda en budget för ditt kakel projektet. Inkludera en ersättning för leverans och installation, om du inte planerar att göra allt kakel arbeta själv. Dela upp det budgeterade beloppet med den totala kvadratmeter av projektet för att avgöra hur mycket du kan spendera per kvadratmeter. Många kakel produkter prissätts av kvadratmeter, så det här är ett användbart nummer att ha.

•  Forskning de typer av kakel tillgängliga och välja flera stilar som intresserar dig. Vanliga plattor används i badrummen har vinyl, keramik, mosaik, glas, skiffer, kalksten, granit och marmor. Vissa stilar, såsom marmor, bäst installeras av proffs, medan andra, såsom keramik, är lämpliga för en gör-det-själv-projekt.

•  Besöka en bricka butik för att se vad som finns tillgängligt i färg, stil och prisklass du har beslutat om. Fråga säljaren om du kan låna exempel brickor för att ta hem. Placera proverna i ditt badrum och titta på dem vid olika tider på dagen och under artificiellt och naturligt ljus. Leva med dem för ett par dagar för att se till att de är rätt val för ditt projekt.

Tips och varningar


  • Välj vattentålig sten eller kakel för ditt badrum. Oglaserade stenbrott sten är porös och är bäst i andra delar av huset.
  • Tänk textur när du väljer kakel till golv. En badrumsgolvet är ofta blött och slick golvplattor kan utgöra en säkerhetsrisk.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com