Design för Planter Lådor

Installera planter lådor hela ditt landskap är ett effektivt sätt att lägga skönhet, färg och curbvädjan till din gård. Medan köpa planter lådor från hem och trädgård butiker är ett alternativ, designa din egen är det bästa sättet att se till rutorna är rätt utformade för ditt utrymme och passar dina landskaps design mål. Utforma en planter box är ett projekt som kan göras enkelt med rätt information, verktyg och resurser.

Vet din plats

För att utforma en planter låda som är lämplig för det utrymme eller plats du har i åtanke, måste du vara väl förtrogen med den särskilda platsen. Är det ett fönster, däck eller veranda? Beroende på önskad plats, kan fästmetod varierar, vilket bör beaktas när man utformar din planter rutan. Kommer din planter avskärmas från elementen? Beroende på var din planter rutan och villkoren för platsen, de material som används för att skapa din planter rutan kunde variera.

Vet dina Material

En annan nyckel till att utforma en planter låda är att veta det material du kommer att använda i byggandet av din planter rutan. Trä kan effektivt användas av de flesta någon planter rutan formgivare, oavsett skicklighetsnivå. Trä är ett utmärkt val av material för att planera din design runt eftersom det kan skäras, formas och slipas till en mängd olika utföranden beroende på kompetensnivå byggaren. Medan hög densitet poly eten plast, terrakotta, glaserade lera, sten och smidesjärn är också material som används i många planter box design, ska du tänka på att dessa material kan vara svårt att arbeta med om du inte har erfarenhet av hantering dem.

Planera effektivt och Kör

Ett sista sätt att få politiker som du vill är att utarbeta detaljerade planer med estetik och noggranna mätningar av planter rutan. Kvaliteten på slutprodukten kommer att bero på din planering. Ett sätt att hjälpa till med effektiv planering och utförande gör ordentlig forskning på att designa en planter låda, som kan omfatta tittar instruktionsfilmer.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com