Idéer för Seashell & Starfish center

Idéer för Seashell & Starfish center

Skapa den perfekta bordsdekoration för ett strandbröllop eller sommarhändelse med en snäcka och sjöstjärnor mittpunkten. Det är inte alltför svårt att göra din egen mitt som de flesta material kan hittas i nästan alla hantverk butik. Använd din kreativitet och fantasi och du kommer att kunna skapa vackra centerpieces använder snäckor och sjöstjärnor och andra saker som påminner dig om havet.

Candle center

Candle center alltid lägga en dramatisk effekt på alla bord oavsett tillfälle. Köp ljus pelare i olika former och storlekar, paraffinvax och en påse med små snäckskal och sjöstjärnor från ett hantverk butik. Smält paraffin över en dubbel panna. Även om det är att smälta, trycker de snäckskal på sidorna av ljuset. För att göra snäckskal stick, hålla ljuset av veken och doppa den i varmt vax flera gånger. Placera doppade ljus på en bricka och dekorera runt arrangemanget med hjälp av sjöstjärnor. För en annan typ av snäcka ljus mittpunkten, kan du placera värmeljus vekar i olika storlek snäckskal, fyll dem med vax och gruppera dem vid bordet centrum.

Container center

Använd klarglas vaser och skålar för att skapa snäcka och sjöstjärnor centerpieces. Vaser och skålar finns i olika storlekar och kan mixas och matchas för att skapa en central med varierande höjder. Fyll varje vas eller skål ungefär halvvägs fullt med sand. Placera ett ljus i mitten av varje behållare. Dekorera behållaren genom att placera snäckskal och sjöstjärnor längs sidorna ovanpå sanden. Alternativt kan du bara fylla en skål med sand, snäckor och sjöstjärnor utan ljuset. För pricken, linda botten av vasen med bast eller ett rep gjort av bomull eller sjögräs.

Lyktor

Lyktor finns i olika stilar, storlekar och färger och kan ligga till grund för sjöstjärnor och snäckskal centerpieces. Använd en grupp lyktor i olika storlekar eller en stor lykta för din mittpunkten. Placera lanternorna direkt på bordet eller på en trä bricka, spridning några snäckskal och sjöstjärnor runt pricken till din mittpunkten. Leta efter olika sätt att visa de snäckskal och sjöstjärnor i din mittpunkten, såsom lutar lite sjöstjärnor mot lyktan snarare än att bara ha dem ligga platt på brickan. Slutföra utseende genom att placera ett ljus inuti varje lykta.

Trä eller korg Punkten

Du kan skapa en mittpunkten med hjälp snäckskal och sjöstjärnor genom att starta med en stor flätad korg eller träskål. Fyll bara korgen eller skål med olika typer av snäckskal och sjöstjärnor i olika storlekar. Om du använder en ytlig, avlång träskål eller facket, kan du linje den med ljus och placera snäckskal och sjöstjärnor runt trä behållaren. Tveka inte att lägga till andra saker till din mittpunkten, såsom sand dollar, koraller och skär tropiska blommor som orkidéer eller hibiskus.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com