Sofistikerad Room Decorating

Sofistikerad Room Decorating

Sofistikerade rum delar en kombination av elegans och modernitet. Utseendet är elegant utan att vara alltför överväldigande och du kan få det genom att blanda traditionella idéer med samtida sådana. Nyckeln till att sätta ihop ett rum som ser sofistikerad är att leta efter objekt som ser graciös men robust. När du vet vad du ska leta efter, att sätta ihop de element som gör ett rum lyxigt är lätt och något du och dina gäster kommer att uppskatta under en lång tid.

Färger

Färger som förbättrar en sofistikerad look är främst neutrala med stänk av ljusa färger. Traditionella neutrala nyanser, såsom beige, grädde, ljus taupe och vete ger glädjande färgpaletter för rum. Glöm inte om andra neutrala färger som mjuka grå, dämpad lila och ljusblått som andra alternativ. Välj en färg för att vara den primära färgen i rummet och väljer två sekundära färger. Om du går med mjuka grå på väggarna, ser att lägga pop av färg med rött eller gult som sekundära färger.

Inredning

Rika mörka träslag passar med den sofistikerade stil av inredning eftersom de verkar lite mer formellt än ljusare färgade skogen. De flesta möbler är strömlinjeformad, men det betyder inte att det inte finns några inblandade kurvor. I själva verket är det inte ovanligt att se kurvor och vrider på stolar och garderober, men de är få och de är aldrig för utsmyckade. Leta efter tätt stoppade soffor, stolar, kuddar och kuddar och tänka snygg när man söker tabeller och skåp.

Tillbehör

Tillbehör föra utseendet på ditt rum tillsammans. Sofistikerade tillbehör är funktionella och mycket elegant utan att vara alltför intensiv. Speglar med enkla men eleganta ramar är klassiker när det kommer till snygga utsmyckning. Leta efter lampor och lampskärmar som är snygg. Använd runda och kurviga design för att hålla utseendet blir tråkigt. Enkla ramar på teckningar och fotografier tillåter konstverket att lysa igenom. Färska blomsterarrangemang i eleganta vaser är en naturlig touch som ger dina rum en atmosfär av förfining.

Tyger

Tyger definierar hur ett rum känns, och en av de mest tilltalande lyxiga tyger är siden. Den finns i en mängd olika färger, och klä upp ett rum med silke fönster behandlingar eller kuddar kommer att skapa en känsla av förfining. Brocade tyger lägga elegans till rummen, särskilt på säng omfattar. Skira tyger lämpar sig också till en air av stil.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com