Hur att dekorera ditt hus för Good Luck

Hur att dekorera ditt hus för Good Luck

Fyra lövklöverar, regnbågar, nyckelpigor, hästskor - det är bara några saker som folk förknippar med lycka. Den mest kända metoden för att dekorera ditt hus för lycka, men är genom användning av en forntida kinesisk praxis som kallas "feng shui". Arbetar för välbefinnande och lycka genom att maximera flödet av "chi", eller energi, genom ett hem eller kontor, under de senaste decennierna, har feng shui väckt intresse hos människor utanför Kina. Så populär har detta designfilosofi blivit att vissa människor går så långt som att anlita feng shui konsulter, enligt en CNN rapport om icke traditionella jobb.

Den röda färgen

Stimulerande, energisk och levande, färgen röd krav uppmärksamhet. För kineserna är röd färg på lycka, säger färgexpert Kate Smith. Enligt den kinesiska estetik systemet av feng shui, inbjuder dig välstånd när du målar din ytterdörr rött. Du kan få samma effekt även om din utsmyckning system kräver en mer dämpad nyans av rött, såsom rosa eller plommon.

Vatten Symboler

Till anhängare av Feng shui, är den del av vatten representativt av rikedom. En feng shui dekoratör, därför rekommenderar att du placerar symboler vatten i hela huset för att locka pengar. Sätt att införliva vatten i din inredning inkluderar användning av speglar, akvarier, glasföremål och små fontäner. Dekorera med speglar, i synnerhet, är tänkt att främja lycka genom att styra någon negativ energi flöde. Du kanske också vill använda olika nyanser av blått och grönt, den svala och lugna färger av vatten, i ditt hem utsmyckning system.

Djur Charms

Vissa kineser tror att vissa djursymboler har befogenhet att agera som lycka charm. Försök att införliva några av dessa djur som en del av din utsmyckning system, antingen som föremål för en figur eller konstverk, eller som en del av ett mönster på en matta eller stoppad bit. Feng shui symboler av lycka inkluderar drakar, tigrar, hästar, sköldpaddor och elefanter. Fiskar anses vara en särskilt gynnsamma symbol för en husägare som vill locka rikedom och välstånd.

Lucky Bamboo

Bambu har länge vördade i den kinesiska kulturen som en symbol för styrka och elasticitet. Eftersom verkliga bambu är inte praktiskt som en inomhus anläggning, har många anhängare av feng shui antagna sockerrör sticklingar av Dracaena sanderana, född i Kamerun i västra Afrika, som ett substitut. Denna lilla bambu look-alike, ofta kallad "lucky bambu," är populärt tros vara en källa till positiv energi när de används i inredning. Denna mångsidiga växt trivs i alla rum som tar emot ljus, indirekt ljus. Tur bambu är exceptionellt vård-fria och kan överleva i enbart vatten i upp till ett år.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com