Traditionell bondgård Sovrum Designs

Traditionell bondgård Sovrum Designs

Oavsett om du bor i en Midwest bondgård, ett land ranch i North Carolina eller vattnet hemma i Seattle, kan du njuta av enkel inredning i en traditionell bondgård sovrum. Införliva mjuka nyanser, antika möbler, casual vägg- och markiser och charmiga personliga accenter är sätt att skapa en charmig bondgård sovrummet där du kan koppla av.

Färger och mönster

Traditionell bondgård sovrum kan ha en rad olika färger från ljust blått till rött, vitt, grädde, eller lugnande grönt. Nyckeln är att använda mjuka, ljusa färger på väggar, fönster, möbler och sängkläder. Accent en vägg med en subtil färg färg eller tapet i ett rum inrett med mestadels vit eller grädde så inredningen inte blir överväldigande. Tyger kan ha mysiga blommönster eller randig tickar för en traditionell stil.

Väggar och Golv

Farmsovrumsväggar är vanligtvis behandlas med pärla ombord TRÄPANEL, blommig tapet eller färg. Kombinera vägg behandlingar för casual look av traditionella rum. Häng naturfiber genomskinliga fönster gardiner som tillåter ljuset att filtrera igenom för en luftig, fräsch känsla. Roman nyanser, insamlade gardiner och fönsterluckor är typiska i bondgård sovrum. Golv bör exponeras trä med en avslappnad vävt eller trasmatta nära kanten av sängen.

Möbler

Traditionell bondgård sovrum är inredda med en järnsäng, en antik speglade byrå, armoire eller garderob och en liten träbänk. Dessa bitar är typiskt ljus eller vit målat trä och nödställda eller har en patina på metallen. Lägg en vintage blommig schäslong och en blommig överkast för en charmig, mysig lantlig stil.

Accenter

Varje traditionell bondgård sovrummet behöver en mugg, kanna eller vas fylld med en färgglad gäng vilda blommor. Byt standard knoppar på köksskåp och bord med brons eller glas sådana. Häng bilder och målningar på väggarna med nödställda ramar. Lägg antika inslag runt i rummet med en släktklenod täcke, bilder på dina förfäder eller ett handfat på byrån.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com