Hur man förbereder ett trägolv för Vinyl

Plastgolv är relativt lätt att lägga ner, men den initiala beredningen är en av nycklarna till ett bra arbete och en snygg våning. Vinyl är tunn och måste ha en solid, nivå, rent undergolvet. Minsta fel i undergolvet kan visa sig som en stor brist i den nya plastmatta. Att ta sig tid att förbereda ett trägolv korrekt kommer definitivt att löna sig. Förberedelser innebär fastställande några lösa brädor, eventuella luckor mellan brädor, körning i alla spikar eller skruvar som sticker upp och utjämning golvet.

Instruktioner

•  Skruva fast alla lösa brädor till reglarna på tolv tums mellanrum. Kör alla skruvar och / eller spikar i strax under ytan.

•  Om några mellanrum mellan brädor med latex trä filler. Om luckorna är stora nog cut pelade av trä, till samma thikness som träet i golvet, passar i gapet (s) och skruva ner dem till reglarna säkert. Låt latex trä filler torka inaccordance med tillverkarens anvisningar.

•  Rengör trägolvet genom dammsugning och sedan damp sög att få upp all smuts damm och rester.

•  Prime ytan med den speciella latex primer som är gjord för själv avjämningsmassa. Applicera primern precis som vanligt måla med en pensel och rulle. Det kommer att finnas områden rullen brukar få, såsom djupt i hörnen och längs kanterna. En pensel kommer att behövas för dessa områden.

•  Blanda själv avjämningsmassa enligt tillverkarens anvisningar. Det måste vara tillräckligt tunn så att när hälls ut på golvet rinner till några låga punkter. Om det är för tjock eller knölig den inte kommer att göra det jobb.

•  Häll själv avjämningsmassa på den lägsta punkten (er) på golvet. Om du behöver blanda upp mer du har ungefär tio minuter arbetstid eller om du kommer att ha dåliga resultat mellan de två partier. När föreningen slutar flöda från de låga fläckarna fjäder kanterna med en murslev.

•  Städa upp dina verktyg och utrustning med vatten innan de sammansatta torkar eller kommer det att bli svårt att rengöra senare. Den döende tid rekommenderas före promenader på avjämningsmassa är tolv timmar, men när det är helt härdad golvet är redo för vinyl.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com