Norandex Cobblestone Siding Färger

Norandex är en amerikansk tillverkare av byggprodukter som ligger i Hudson, Ohio. Norandex gör en mängd olika produkter inklusive sidospår, fiberarmerad cement och rännstenen och downspout system. En färg som kallas kullersten ingår i Norandex s vinylbeklädnad produkt som kallas Americana samlingen. Kullersten är en varm taupe färg blandat med inslag av rött och finns även för användning på andra produkter som behövs för att lägga sista handen vid en Americana Collection sidospår installation.

Norandex Americana Collection

Americana Collection är en vertikal, vinyl produkt tillverkad av Norandex. Kollektionen är utformad för att uppfylla kraven i den nationella Green Building Certification standard. Använda vinyl i gatsten färg eller andra avsluta färger från Norandex, kvalificerar hemmet som ska godkännas för poäng mot ett nationellt Green Building Certification. Americana samlingen bär National Association of Home Builders grön bock tätning att identifiera dess behörighet för gröna godkänd certifiering.

Siding Färger

Kullersten är en av mer än ett dussin färg val byggare och husägare kan specificera och kan köpas i tre stilar: kammusslor, skakar och bältros. En Americana Collection sidospår anläggning bedriver en livstid begränsad överförbar garanti. Garantin täcker inte normalt vittring som kan orsaka blekning, färgning eller nedsmutsning av kullersten eller andra tillgängliga färger. Vid byte kullersten ytterväggar, får den existerande produkten skiljer sig i färg och glans på grund av normalt slitage från väder och användning.

Fler Cobblestone Produkter

Gatsten färg kan även köpas i två soffit produkter som tillverkas av Norandex för användning med Americana Collection - premien D5 vinyl och de tredubbla 4 matt soffits. Accents såsom hörnstenarna, fönsterluckor, trim och gavel ventiler kan specificeras i gatsten färg, också. Fönster mantels och sunburst accenter kan också anges i kullersten och de andra färgerna i Americana samlingen.

Hur man använder Cobblestone

Kullersten kan användas som en accent i kombination med andra färger i Americana samlingen. En sunburst accent över fönstret och fönsterluckor både kullersten kombinerat med sidospår i mocka eller oliv skapar en varm inbjudande look för ett hem. En ljus scalloped sidospår i champagne eller linne placeras som en accent takkant matchas med kullersten skaka sidospår skapar en viktoriansk detalj för en nybyggd hem.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com