Hur att dekorera ett rum med en oceanen Theme

Hur att dekorera ett rum med en oceanen Theme

Ocean-tema inredning är ett populärt val som kan anpassas för att passa alla personlighet och livsstil. Dekorera i en ocean-tema rum kan innebära en fullständig genomgång av vägg färger och möbler, eller små förändringar, såsom tyg och accent bitar. Färg och struktur är nyckeln till att dekorera ett rum med en ocean tema. Med rätt kombination av färg och struktur, kan du skapa en avkopplande semester vid havet upplevelse i ditt eget hem.

Instruktioner


Färg

•  Måla väggarna i en sval blå för att representera vattnet i havet och den blå himlen vid horisonten. Den vägg färg är utgångspunkten för ditt rum, och beroende på vilken look du vill åstadkomma, kan variera från ljust himmelsblå till mörkblå-grå.

•  Använd fönsterluckor, hyllor och andra trä bitar målade i rena, ljusa vita. Den vita kommer att stå ut mot blå väggar, ljusare i rummet och som ligger till grund för en nyckfull nautisk motiv.

•  Lägg andra färger av havet i accent tyger och tillbehör. Gröna är påminner om See växter och gräs, medan greys, lätta rosa och beige finns i stenar och snäckor på stranden. Dessa färger kommer att lägga subtila visuella element i havet till ditt rum inredning.

Textur

•  Välj tyger i en mängd olika texturer som påminner om havet. Kombinera den släta, delikat utseende och känsla av silke, för kuddar och gardiner, med grövre textur av canvas, för draperier eller lagringsstycken, för att representera de växlande stämningar i havet i ditt rum.

•  Lägg varierande texturer till din ocean rummet genom att välja dekorativa bitar gjorda av naturliga fibrer hittades nära havet. Vävda mattor, bordstabletter och korgar tillverkade av rep, sisal, gräs och bambu kommer att lägga visuellt intresse och införliva naturliga element till ditt ocean rummet.

•  Förgyll ditt rum genom att lägga accent bitar gjorda av verkliga element i havet. Ordna glasbehållare av sand och snäckskal längs en hylla eller mantel. Placera torkade sjöstjärnor och sand dollar under en glasbordsskiva. De naturliga texturer kombineras i olika storlekar och former kommer att öka seaside atmosfär i ditt rum.

Tips och varningar


  • Anpassa ditt rum med accent bitar som är speciella för dig, till exempel foton från en strand semester eller snäckor som du har samlat in från stranden.
  • Fyll i havet upplevelse genom att lägga doftljus och doftoljor som påminner dig om stranden.
  • Undvik att lägga alltför många accent bitar, vilket kan göra ditt rum ser rörigt.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com